Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Hallo luisteraars,
welkom bij Odrie!

De lokale radio omroep van Ooststellingwerf

Omroep Odrie | Het sportkanaal van de regio

Sportprogramma “Sport op zondag”

Het sportprogramma van de lokale omroep is een drie uur durend radioprogramma dat een gevarieerd sportaanbod heeft. Sport op zondag wordt sinds 5 september 1997 op zondagmiddag uitgezonden. Het programma duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur, waarin diverse verslaggevers langs de lijn live-verslag doen van de wedstrijden.
Om een zo volledig beeld te geven wordt er in het sportprogramma’s niet alleen verslag gedaan van de sportwedstrijden op zondag, maar is er ook aandacht voor de zaterdagsport en overige sportactiviteiten die in Ooststellingwerf plaatsvinden of de Ooststellingwerfse sporters ondernemen.
Persoonlijke gesprekken bij het (sport-)nieuws wisselen elkaar op een vanzelfsprekende manier af met vaste sportonderwerpen die wekelijks in de uitzending terugkomen.

Zo ook om half vijf als de actuele weersverwachtingen vanuit Meteo Bosweer in Appelscha worden besproken en kan men rond kwart voor vijf de uitslagen van voetbal- en korfbalwedstrijden van het weekend verwachten.
De samenstelling van de sportuitzendingen worden wekelijks gecoördineerd door het driemanschap Jitze Hofstra, Hans Koopmans en Koert Donker. Iedere sportuitzending wordt per toerbeurt verzorgd door een technicus en presentator van dienst.
Sinds jaar en dag heeft de lokale omroep Odrie een goede band opgebouwd met de sport in Ooststellingwerf. Bijna ieder sportpark in de gemeente wordt opgesierd met een reclamebord, dat door de clubs worden geschonken.

Spreeuwenzwermen in Natuurmuseum Fryslân Op 30 september opent een nieuwe tentoonstelling in het Natuurmuseum Fryslân te...

E-learning helpt Fryslân toegankelijker te maken

Friesland toegankelijker maken voor mensen met een beperking. Met dat doel lanceert het provinciale programma Gastvrij...

Veel podiumplaatsen voor Appelschaster minigolfers op het Districtskampioenschap.

Afgelopen zaterdag en zondag werd het districtskampioenschap minigolf in Appelscha gehouden. Zaterdag werd er gestreden op...

Luister live!

Luister live mee met Odrie

Thema-programma’s bij Odrie

Bij de lokale omroep Odrie hebben we een heel divers aanbod van de programmering. Via onderstaande links krijg je meer informatie over de inhoud van de programmering.

Lokaal nieuws

Moluks programma

Americana

Nederlands

Politiek

Kerk

Country

Gospel

Sport

Pop / Rock

Streektaal

Weer

Blues

Shanty

Naar de inhoud springen