Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Hallo luisteraars,
welkom bij Odrie!

De lokale radio omroep van Ooststellingwerf

Omroep Odrie | Het sportkanaal van de regio

Sportprogramma “Sport op zondag”

Het sportprogramma van de lokale omroep is een drie uur durend radioprogramma dat een gevarieerd sportaanbod heeft. Sport op zondag wordt sinds 5 september 1997 op zondagmiddag uitgezonden. Het programma duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur, waarin diverse verslaggevers langs de lijn live-verslag doen van de wedstrijden.
Om een zo volledig beeld te geven wordt er in het sportprogramma’s niet alleen verslag gedaan van de sportwedstrijden op zondag, maar is er ook aandacht voor de zaterdagsport en overige sportactiviteiten die in Ooststellingwerf plaatsvinden of de Ooststellingwerfse sporters ondernemen.
Persoonlijke gesprekken bij het (sport-)nieuws wisselen elkaar op een vanzelfsprekende manier af met vaste sportonderwerpen die wekelijks in de uitzending terugkomen.

Zo ook om half vijf als de actuele weersverwachtingen vanuit Meteo Bosweer in Appelscha worden besproken en kan men rond kwart voor vijf de uitslagen van voetbal- en korfbalwedstrijden van het weekend verwachten.
De samenstelling van de sportuitzendingen worden wekelijks gecoördineerd door het driemanschap Jitze Hofstra, Hans Koopmans en Koert Donker. Iedere sportuitzending wordt per toerbeurt verzorgd door een technicus en presentator van dienst.
Sinds jaar en dag heeft de lokale omroep Odrie een goede band opgebouwd met de sport in Ooststellingwerf. Bijna ieder sportpark in de gemeente wordt opgesierd met een reclamebord, dat door de clubs worden geschonken.

Eerste keer Fryslân Ferbynt Dei voor Stichting Scala

Oosterwolde - Op zaterdag 22 juni deed stichting Scala mee aan de eerste editie van de Fryslân Ferbynt Dei van de provincie...

Drukke 18e editie Wandeldag Oldeberkoop

De 18e Wandeldag Oldeberkoop is prima verlopen. Het prachtige wandelweer zorgde voor een uitstekende opkomst. Er starten...

Minigolfers Appelscha eindigen op een derde plaats.

Afgelopen zondag werd in Doorwerth de laatste wedstrijd van de Landelijke Hoofdklasse gespeeld. Bij een goed resultaat kon...

Luister live!

Luister live mee met Odrie

Thema-programma’s bij Odrie

Bij de lokale omroep Odrie hebben we een heel divers aanbod van de programmering. Via onderstaande links krijg je meer informatie over de inhoud van de programmering.

Lokaal nieuws

Moluks programma

Americana

Nederlands

Politiek

Kerk

Country

Gospel

Sport

Pop / Rock

Streektaal

Weer

Blues

Shanty

Ga naar de inhoud