Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Hallo luisteraars,
welkom bij Odrie!

De lokale radio omroep van Ooststellingwerf

Nieuws &
Actualiteiten

Nieuws en actualiteiten
Donderdag 18.00-19.00 uur

Herhaling op maandag van 18.00 tot 19.00 uur

Mijn naam is Marry de Vos.
Ik presenteer al vele jaren op donderdagavond het nieuws- en actualiteitenprogramma tussen 18.00 uur en 19.00 uur bij de lokale omroep Odrie. Voor de info- en actualiteitenrubriek ben ik regelmatig op pad om een bijdrage op locatie ergens In Ooststellingwerf te maken. Met de microfoon in de aanslag wordt ervoor gezorgd dat ook die actualiteiten ter plaatse worden geregistreerd om later in een van de programma’s te worden uitgezonden.

Maar ook hebben we vaste items 1 keer per maand, zoals daar zijn:

  • De Bruna met de nieuwste boeken die uitgekomen zijn.
  • Uitzendbureau djobs met leuke vacatures
  • Voedselbank contact over hoe het daar mee gaat iedere maand
  • En verder elke donderdagavond om 18.30 uur het weer met Wim Oosterloo

En de muziek keuze wordt elke week uit gezocht door Gerrit Miedema. Die dit al jaren doet met heel veel plezier. Verder is er nieuws uit onze gemeente wat belangrijk is voor onze inwoners.

Heeft u iets te melden, te vertellen of iets gezien, Bel dan 06-82320148 of per e-mail info@omroepodrie.nl en vergeet niet…..er is altijd nieuws!

Nieuws en actualiteiten
Vrijdag 18.00-19.00 uur

Herhaling op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Nieuws en lokale activiteiten worden besproken in telefoongesprekken en met een studiogast. De studiogast is (bij voorkeur) iemand uit Ooststellingwerf.

Mijn naam is Sietse Derks, presentator en samensteller van dit programma. Ik ben een geboren Fries, getogen Brabander en alweer bijna 30 jaar woonachtig in Fochteloo. Ik hou van muziek, politiek en actualiteiten. Daarnaast lees ik graag, ben ik geïnteresseerd in geschiedenis en voetbal ik bij Fc Fochteloo. Daarnaast ben ik scheidsrechter. Nieuws en actualiteiten is een programma voor u.

Heeft u suggesties voor het programma, wilt u eens in de uitzending komen of heeft u iemand die u graag als gast in het programma zou willen horen, dan kunt u ons dit laten weten via: info@omroepodrie.nl

Tot horens!

Luister nu live naar Odrie

Ga naar de inhoud