Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Hallo luisteraars,
welkom bij Odrie!

De lokale radio omroep van Ooststellingwerf

Piraten
Terug in de ether

Zendpiraten terug in de ether

Zaterdag 19.00-22.00 uur/23:00

Het zendpiratenteam, dat elke zaterdagavond bij omroep Odrie het 3 en 4 uur durende programma ‘Terug in de ether’ maakt, is erg trots op het feit dat cultuur van de piratenmuziek onlangs is opgenomen op de inventarisatielijst Immaterieel Erfgoed Nederland.

Deze cultuur is ontstaan uit de illegale zendpiraterij in de jaren zeventig-tachtig van de vorige eeuw. Maar het illegale deel is wel buiten het erfgoed gehouden. De erfgoedstatus ‘De Cultuur van de Piratenmuziek’ bestaat nu uit de legale activiteiten en omvat zowel het draaien, het via internet en radio uitzenden, het maken en zingen, als het beluisteren van piratenmuziek.

Luisteraars kunnen tijdens de uitzenduren, net zo als vroeger, ook verzoekplaatjes aanvragen. Vooral naar echte Hollandse muziek is veel vraag. Liedjes met een lach en een traan. Lekker meezingen, het leeft nog steeds in Ooststellingwerf. Voor een groet of verzoek kun u bellen  via telefoonnr. 0516- 520770 of via WhatsApp op nummer 06-82320148 (alleen tijdens de uitzending) of via de facebooklive Het programma met veel gezelligheid en tal van Nederlandse LP’s en singles, de klassiekers van vroeger, duurt de ene week tot 22:00 en de andere tot 23:00 uur. 

Bekijk ook het youtubekanaal

Zendpiratenteam Terug in de ether bij Omroep Odrie
Zendpiratenteam Terug in de ether bij Omroep Odrie

Luister nu live naar Odrie

Ga naar de inhoud