Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Hallo luisteraars,
welkom bij Odrie!

De lokale radio omroep van Ooststellingwerf

Politieke
Programma’s

Politiek programma
Zaterdag va. 12.00 uur (september t/m mei)

In een café-achtige setting worden op de eerste zaterdag van de maanden september tot en met mei gesprekken gevoerd met twee politici en drie à vier gasten. Het programma wordt ook wel Odrie Politiek Café genoemd. De crew van Odrie reist iedere keer naar een ander dorp. Alle dertien dorpen van Ooststellingwerf komen aan bod. Er wordt gekozen voor een algemeen onderwerp, waarbij gesproken wordt over de aspecten die dat onderwerp voor Ooststellingwerf heeft. Ook wordt de week doorgenomen en wat was voor de deelnemers een belangrijke gebeurtenis.

De aanvang van de uitzending  is 12.00 uur. Om 13.00 uur is er een column en soms zijn er live-optredens van plaatselijke musici of zangers. De uitzending vindt plaats in een horecagelegenheid of  in een dorpshuis. De presentatie is in handen van het duo Jan Berend van Elp en Joke de Boer.

Sinds januari 2023 is de Canon van Ooststellingwerf geïntroduceerd. Deze is een lijst van 10 onderwerpen met daarin de belangrijke gebeurtenissen en/of bijzondere plekjes in de geschiedenis van de Stellingwerven.

De deelnemers aan de gesprekken mogen de lijst van tien onderwerpen veranderen.

De laatst gewijzigde Canon van Oostellingwerf staat op onze Facebook Pagina
politieke partijen bij omroep Odrie

Luister nu live naar Odrie

Ga naar de inhoud