Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Hallo luisteraars,
welkom bij Odrie!

De lokale radio omroep van Ooststellingwerf

Muziek in
de Middag

Muziek in de middag

Zondag 12.00-14.00 uur 

Muziek in de Middag, het radio programma van Odrie, is een ware hit onder muziekliefhebbers. Van 12 tot 14 uur en soms tot 17 uur presenteren Peter Cruiming en Andries Oppersma op de zondagmiddag een gevarieerd programma met de leukste verzoekplaten en soms thema uitzendingen.

Luisteraars kunnen hun verzoeknummers insturen via WhatsApp 06 82320148, wat het programma extra interactief maakt. Van klassiekers uit de jaren ’70 tot hedendaagse hits, alles komt voorbij. Maar ook speciale verzoekjes van bijvoorbeeld jarige luisteraars worden niet overgeslagen.

Daarnaast organiseren Peter en Andries ook regelmatig thema uitzendingen. Zo worden er bijvoorbeeld uitzendingen  geheel gewijd aan muziek uit films, muziek van alleen vrouwen of muziek over een bepaald onderwerp waarbij de mooiste soundtracks de revue passeren. Maar ook de jaren ’80, Nederlandstalige en streektalen komen aan bod.

Om het programma nog toegankelijker te maken, hebben Peter en Andries een eigen Facebook pagina voor Muziek in de Middag gemaakt. Hier kunnen luisteraars niet alleen hun verzoekjes achterlaten, maar ook foto’s en berichten delen.

Met hun enthousiasme en kennis van muziek weten Peter en Andries elke uitzending tot een feestje te maken. Het programma is dan ook een begrip geworden onder luisteraars van Odrie in Ooststellingwerf en ver daarbuiten.

Email: muziekindemiddag@omroepodrie.nl
WhatsApp: +31 6 82320148
Facebook: @muziekindemiddag

Muziek in de middag bij Omroep Odrie

Luister nu live naar Odrie

Ga naar de inhoud