Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ROESTVRIJ THEATER ~ VERNIEUWD: “HET SCHITTERENDE BOS” | 19 okt t/m 10 nov, 21:00 uur | Camping De Reeënwissel, Hoogersmilde | Entree : € 15.=

19 oktober @ 21:30 - 10 november @ 23:00

Magische wandeling in het donkere bos. Via koptelefoons hoor je verhalen van bosbewoners. Bijzondere lichtinstallaties begeleiden de bezoekers en verhalen.
Welkom (terug) in Het Schitterende Bos. Maak kennis met een nieuw verhaal vol nieuwe personages.
Van 19 oktober t/m 10 november 2024 is deze magische wandeling in het donker terug aan de rand van het Drents-Friese Wold. Een productie gemaakt door Roestvrij theater in nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer Drents-Friese Wold. Onder begeleiding van twee gidsen en een audiotour nemen we je mee in een vijf kwartier durende wandeling van 3 kilometer. De koptelefoon ontvang je op de start locatie.
Ga mee op avontuur en geniet van verrassende verhalen uit het bos. Laat je leiden door de wind, ontmoet das en vos, hoor hoe bomen met elkaar communiceren en kom erachter waarom een mug zo prikkelbaar is. Bijzondere lichtinstallaties zullen de bezoekers en de verhalen onderweg begeleiden.
De route gaat over bospaden en is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Doe graag stevige schoenen aan en houd rekening met plassen in het bos bij/na regen. Draag bij regen het liefst iets met capuchon (en anders zijn er poncho’s aanwezig). Reserveer jouw datum en tijdslot via onze website www.roestvrijtheater.nl.
Dit jaar is het mogelijk iets terug te doen voor de natuur. Nadat je tickets hebt toegevoegd, vind je in het winkelmandje de optie om te doneren. Met jouw donatie draag jij bij aan het realiseren van een nieuw aan te leggen bos in de regio Diever/Hoogersmilde. Wil jij hierbij helpen? Dat kan! Op zaterdag 30 november zal dit plaatsvinden. Heb jij een donatie gedaan, dan ontvang jij t.z.t. via de mail meer informatie over deze dag.
Wij ontmoeten ook jou graag in ‘Het Schitterende Bos’. De plek waar ogen langzaam wennen aan het donker en er een nieuwe wereld voor je opengaat.
Kijk met je oren en luister met je ogen. Wij laten jou door de bomen het bos zien.

klik hier voor meer informatie en/of reserveringen: 

Gegevens

Begin:
19 oktober @ 21:30
Einde:
10 november @ 23:00

Locatie

Camping De Reeënwissel, Hoogersmilde
Bosweg 23
Hoogersmilde, 9423 TA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud