LUISTERAARS LUISTEREN NAAR ODRIE,
             ODRIE LUISTERT NAAR DE LUISTERAARS!
Odrie -  dat staat voor Omroep
Organisatie Ooststellingwerf - 
                 is in de lucht sinds 16 december 1995.
                 Ooststellingwerf ligt centraal in het noorden van ons land, 
                 aan de Friese zijde van de grens met Drenthe.
Locatie: Snellingerdijk 39, 8431 EJ, Oosterwolde.  Email: info@omroepodrie.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home
Programmering
Organisatie
Muziek
Informatie
Sport
Terugluisteren
Vacatures
Links
Archief
Schoolradio
Sponsors
Contact

Twitter :
@OmroepOdrie

Sponsors:
Jochem Wouda uitvaartverzorging

Sponsors ook hier kan uw Logo staan.

 

Op vrijdag 31 juli is de 1000ste uitzending van het streektaal programma Singeliers

 

 

 

 

 NIEUW op ODRIE! NIEUW op ODRIE! NIEUW op ODRIE! NIEUW op ODRIE!

In het kader van de samenwerking tussen Odrie en Radio Weststellingwerf Centraal wordt de vrijdagavond op Odrie uitgebreid met twee (RWC) programma’s.

Na het vertrouwde geluid van Steef Pit’s Rock- en Bluesprogramma “Giddy-Up” van 19.00 tot 20.00 uur volgt het programma “DE LINK” gepresenteerd door Marco Tjassing met muziek vanaf de jaren ’60 tot nu. Rode draad is een verbinding (LINK) in het muziekgenre, artiest, label, instrument, titel, enz.

Vanaf 21.00 uur volgt Fred Hoekstra met “RADIO van VERRE” een twee uur durend eigenzinnig programma waarin zich iedere week een andere muziekstijl aandient en waarin Fred een stukje pozie van eigen hand laat horen. Techniek: Tjebbe Boersma.

Wij wensen iedereen veel luisterplezier!!
Programmastaf Odrie

NIEUW op ODRIE! NIEUW op ODRIE! NIEUW op ODRIE! NIEUW op ODRIE!


TERUG ACHTER DE MICROFOON

Vanaf woensdagavond 1 juli 2020 is Appie van Riesen weer de presentator van POPPodium. Richard Baasje had het programma op 1 april dit jaar over genomen en deed de presentatie en de techniek. Woensdag 24 juni is het de laatste keer voor Richard Baasje. Door allerlei omstandigheden van beide kanten is besloten dat Appie van Riesen weer gaat presenteren en de techniek is weer in vertrouwde handen van Evert Sikkema. Een duo dat elkaar prima aanvoelt. Elke woensdagavond vanaf 21.00uur weer een flinke dosis Ongekend Muziek Talent uit het Noorden van Nederland. Van pop, indie, country, blues, streektaal, hiphop….tot….heel gevarieerd is POPPodium. Ook komen de interviews weer terug. Wil jij graag je muziek laten horen op de lokale omroep Odrie uit Friesland? Stuur dan je muziek of info naar poppodium@omroepodrie.nl


ODRIE en het CORONAVIRUS

In het programma “Odrie van Zes tot Zeven” bespreekt programmamaker Marry de Vos iedere donderdag de lokale actualiteiten. Vanaf nu is daar ook een CORONA JOURNAAL in te beluisteren, zolang deze crisis duurt. Marry spreekt daarin onder meer met medewerkers in de Zorg, Apotheek, Mantelzorgers, Voedselbank, Uitvaartverzorging Jochem Wouda, rijschoolhouders en vele anderen.
Ook wordt er aandacht besteed aan vragen die bij luisteraars leven en wordt besproken hoe virusbesmetting het beste kan worden voorkomen.


Van de Sportredactie

Doordat vanwege het coronavirus bijna alle sportevenementen zijn afgelast, heeft de sportredactie van Odrie helaas moeten besluiten het programma Sport op Zondag voorlopig niet uit te zenden.
Jammer, temeer, omdat de laatste maanden een paar nieuwe medewerkers zijn ingewerkt.
Wiebe Duin organiseerde en presenteerde al zelfstandig het programma en Richard Baasje en Andries Oppersma hadden zich volledig ingewerkt als technicus van het programma. Fijn dat ons team zo is uitgebreid. Dat wil niet zeggen dat we niet meer op zoek zijn naar nieuwe mensen voor verslaggeving langs de lijn en presentatie vanuit de studio.