Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

TONEEL (11+): HET HOUTEN HUIS & THEATER STAP ~ VOOR ZE VERDWIJNEN – EEN BUITENGEWONE EXPEDITIE 22 mei, 15:00 en 19:45 uur; 23 mei, 19:45 uur; 24 mei, 13:45 uur | Natuurplaats Noordsche Veld, Norg | Entree: € 15.75

22 mei @ 15:00 - 24 mei @ 17:00

Wetenschappers staan versteld: in beschermd natuurgebied is een kolonie van de bijna uitgestorven Homo Parvalis Punctuum gevonden. Een kleine mensachtige soort met puntige muts, ook wel bekend als de Kabouter. Een uiterst zeldzame ontdekking! Dankzij de revolutionaire technieken van professor dr.h.c. R. Fedyk, is het nu ook voor u mogelijk om dit bijzondere en vreedzame volkje in zijn natuurlijke habitat te bestuderen. Een spectrometrisch veld, dat zich bevindt tussen u en de leefwereld van de kabouters, zorgt ervoor dat u onopgemerkt blijft. De zogenaamde ‘Parva Detector’ spoort kabouters op en werkt als het ware als een vergrootglas. Een vergroting tot wel 1293% stelt u in staat de gemeenschap optimaal en ongegeneerd te observeren. Wacht niet langer en vergroot uw blik op de Kabouter, een soort waar de mens nog veel van kan leren. Boek nu deze unieke expeditie naar het reservaat!
Disclaimer
Uit onderzoek blijkt dat de Kabouter telkens rond hetzelfde tijdstip verschijnt. Behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst. Hou er ook rekening mee dat de natuur onvoorspelbaar en wreed kan zijn. Deelname van kinderen jonger dan elf jaar raden we daarom ten zeerste af.
Samenwerking
Vanwege een gezamenlijke fascinatie voor deze nieuw ontdekte soort, werkt Het Houten Huis voor deze expeditie samen met Theater STAP: het Belgische gezelschap voor acteurs met een verstandelijke beperking.

Klik hier voor meer informatie en/of reserveringen:

Gegevens

Begin:
22 mei @ 15:00
Einde:
24 mei @ 17:00

Locatie

Natuurplaats Noordsche Veld, Norg
Donderseweg 2
Norg, 9331 TB
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud