Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HARM HOEVE & NOORTJE VAN MIDDELKOOP | vr 5 jul, 20:00 uur | Grote Kerk, Drachten | Entree: € 10.=

5 juli @ 20:00

Het duo Harm Hoeve (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit) komt op vrijdag 5 juli naar de Grote Kerk van Drachten voor een concert met zomerse klanken.
Noortje van Middelkoop en Harm Hoeve werken ruim 25 jaar samen en verzorgden in die tijd honderden optredens met panfluit, orgel en piano. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos, hun samenwerking spontaan en levendig. Zij worden veel gevraagd om koren te begeleiden bij concerten en cd-opnames. Ook hebben zij samen meerdere tournees door Canada gemaakt. Ze hebben ook twee cd’s uitgebracht met bekende geestelijke liederen en één samen met een symfonieorkest.
Noortje van Middelkoop studeerde aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pîrvu. Naast haar samenwerking met diverse organisten, pianisten en orkesten maakt ze solo-cd’s en treedt ze op met koren.
Harm Hoeve kreeg zijn opleiding aan de muziekschool en het conservatorium van Zwolle. Hij verzorgt tientallen orgelconcerten per jaar en is bovendien actief als koordirigent. Hij is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Hij probeert de noten zo tot leven te wekken, dat de boodschap van de muziek op een aansprekende wijze overkomt. Zijn orgelspel kenmerkt zich door contrasten en dynamiek.

Gegevens

Datum:
5 juli
Tijd:
20:00

Locatie

Grote Kerk, Drachten
De Drift 2 a
Drachten, 9203 GH
+ Google Maps
Ga naar de inhoud