Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VADER, BIOCANCER & WARSIDE | zo 30 jun, 15:00 uur | Poppodium Iduna, Drachten | Entree: € 22.50 (vvk € 20.=)

30 juni @ 15:00 - 17:00

De legendarische Poolse deathmetalband Vader reist in het kader van “40 Years of the Apocalypse European Tour Vol. II” naar Drachten voor dikke show in Iduna. De Griekse thrashers Bio-cancer en de Franse deathmetalband Warside maken het feest compleet.
Vader smeedt al decennia lang duistere en meedogenloze klanken die het genre definiëren. Opgericht in 1983 door Piotr “Peter” Wiwczarek, hebben ze een indrukwekkend repertoire opgebouwd, doordrenkt van razende gitaarriffs, krachtige drums en diepe rauwe vocalen. Hun teksten verkennen vaak donkere thema’s, variërend van mythologie tot de menselijke psyche. Met albums als “Litany” en “De Profundis” hebben ze een wereldwijde aanhang vergaard en hun plaats verdiend als een van de meest invloedrijke deathmetalbands. Vader is met hun onverschrokken en compromisloze geluid ook na 40 jaar nog een belangrijke speler in het genre.
Bio-cancer laat een verpletterende indruk achter met hun compromisloze geluid. Geworteld in thrashmetal, vermengen de band razende riffs met meedogenloze vocalen, gebracht met op het podium met een ontembare energie. Albums als “Tormenting the Innocent” hebben de harten van headbangers wereldwijd veroverd.
Warside is een opkomende metalband uit Frankrijk, gevormd door gepassioneerde muzikanten die de grenzen van het genre willen verleggen. Met hun rauwe energie en doordringende teksten brengen ze een explosieve mix van thrash en death metal die luisteraars meesleept naar duistere en intense muzikale dimensie.

Klik hier voor meer informatie en/of reserveringen:

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Poppodium Iduna, Drachten
Oliemolenstraat 16
Drachten, 9203 ZN
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud