Lokale omroep organisatie ooststellingwerf

Frequenties: Ether: 106,9FM | Ziggo 923 | KPN 1196 | Delta 800 | Kabelnoord 814

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CONCORDIA ~ ZOMERCONCERT | do 18 jul, 19:30 uur | Café ’t Anker, Elsloo | Entree: vrij

18 juli @ 19:30 - 22:30

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Muziekvereniging Concordia Elsloo een zomerconcert zal geven op donderdagavond 18 juli. Dit muzikale evenement vindt plaats op het sfeervolle terras van ’t Anker.Het concert begint met een optreden van ons getalenteerde jeugdorkest om 19:30 uur. Deze jonge muzikanten zullen u verrassen met hun vaardigheden en passie voor muziek. Het is een prachtige gelegenheid om de toekomstige generatie muzikanten te ondersteunen en te genieten van hun frisse en energieke uitvoeringen.
Om 20:00 uur zal het A-orkest het podium betreden. Bereid u voor op een optreden vol prachtige harmonieën en meeslepende melodieën. Ons A-orkest bestaat uit ervaren muzikanten die een breed repertoire zullen presenteren, variërend van klassieke stukken tot moderne arrangementen.Het beste van alles is dat de toegang gratis is. Dit is onze manier om iets terug te geven aan de gemeenschap en iedereen uit te nodigen om deel te nemen aan deze culturele viering. Het is een perfecte gelegenheid voor muziekliefhebbers van alle leeftijden om samen te komen en te genieten van een avond vol muziek.
Wij nodigen u allen uit om deel te nemen aan deze feestelijke avond. Kom en ervaar de magie van live muziek bij een zomerse avondzon. Mocht de zomer ons in de steek laten, dan zullen we alles gaan verplaatsen naar de achterzaal van ’t Anker en daar een warme sfeer creëren. Mis het niet! Markeer de datum in uw agenda en wees getuige van de muzikale tonen van Muziekvereniging Concordia Elsloo. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 18 juli op het terras van ’t Anker. Laten we samen de zomer vieren met muziek die het hart raakt.

kijk hier voor meer informatie en/of reserveringen

Gegevens

Datum:
18 juli
Tijd:
19:30 - 22:30

Locatie

Café ’t Anker, Elsloo
Hoofdweg 29
Elsloo, 8424 PJ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de inhoud