Vacatures

Home
Programmering
Organisatie
Muziek
Informatie
Sport
Terugluisteren
Vacatures
Links
Archief
Schoolradio
Sponsors
Contact
 

Ben je op zoek naar interessant en zinvol vrijwilligerswerk dan biedt Lokale Omroep Odrie je tal van mogelijkheden:
Nadere informatie kun je inwinnen bij de voorzitter Joke de Boer, bestuur@omroepodrie.nl

Naast het Algemeen Bestuur bestaat de omroep uit een uitvoerend orgaan, de Programmastaf (PS).
Hierin zijn alle “bloedgroepen” als Info & Actualiteiten, Techniek, Sport, Muziek & Evenementen en Studiobeheer vertegenwoordigd.

In de Programmastaf zoeken we ook een Studiobeheerder. Hou je van afwisselend werk en niet steeds achter een bureau? Dan is de functie van Studiobeheerder misschien iets voor je. Een soort van conciërge functie, van alles wat, van telefoon aannemen, een beetje techniek, post verdelen, enz.
Nadere informatie kun ook hier inwinnen bij voorzitter van het bestuur Joke de Boer of voorzitter a.i. van de Programmastaf Alexander den hertog, of stuur een email naar bestuur@omroepodrie.nl.

Voor de afdeling Sport worden met spoed gevraagd:
Presentatoren, redacteuren, verslaggevers en coördinatoren voor de sportactualiteiten- en informatieprogramma's.
Vind je sport leuk en/of heb je een sportachtergrond dan is de Sportverslaggever misschien iets voor jou!

Heb je belangstelling neem dan contact op met:
Koert Donker   of  email: sport@omroepodrie.nl

Of kom eens in de studio kijken tijdens de sportuitzendingen op zondagmiddag. Je vindt ons in het voorhuis van activiteitencentrum De Miente, Snellingerdijk 39 in Oosterwolde.

Presentatie / programmamaker
Odrie is een omroep met een divers aanbod van programma's gericht op de gemeente Ooststellingwerf. Voor meer informatie over de programma's die wij uitzenden kunt u even in onze gids kijken. Hebt u zelf een leuk idee voor een programma of lijkt u het leuk (mede)presentator van een programma te zijn, kom dan eens persoonlijk langs in de studio.

Verslaggevers
In de actieve gemeente Ooststellingwerf gebeurt veel en Odrie is daar natuurlijk zoveel mogelijk bij. Onze verslaggevers gaan gewapend met een microfoon achter de nieuwsfeiten aan, maken reportages, of doen rechtsreeks verslag.

Redactie
Het actualiteiten- informatieprogramma en de sportprogramma's worden wekelijks een aantal malen uitgezonden en worden gevuld met actualiteiten en overige interessante achtergrond-informatie uit Ooststellingwerf. De informatie hiervoor wordt vergaard door de redactie.

Techniek
De uitzendingen van Odrie worden gemaakt in de studio aan de Snellingerdijk in Oosterwolde. Tijdens de uitzending werken presentator en technicus nauw samen om de uitzending te realiseren. De technicus zorgt ervoor dat de programma's precies op tijd beginnen, jingles en promospots worden gedraaid alsook de muziek die in een draaiboek worden weergegeven. Daarnaast belt de technicus mensen voor een telefonisch interview. Kortom: voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek een leuke uitdaging.

Interesse?
Neem contact op met Odrie of bel tijdens de kantoor- of uitzenduren 0516-520770 of kom gewoon eens gezellig langs in de studio in Oosterwolde. Zie ook onze website: www.omroepodrie.nl                            
Email: bestuur@omroepodrie.nl