SPORT SPECIALS

Home
Programmering
Organisatie
Muziek
Informatie
Sport
   Sport medewerkers
   Sport specials
Terugluisteren
Vacatures
Links
Archief
Schoolradio
Sponsors
Contact
 
Naast de wekelijkse sportuitzendingen zijn er zo nu en dan speciale sportuitzendingen.

Ter gelegenheid van de 500ste sportuitzending werd een special gemaakt vanuit café De Vosseheer in Donkerbroek met als thema Toppers van nu. Toppers van toen, Talenten van nu. Het werd een prachtige uitzending waarin niet eens alle toppers in de gemeente Ooststellingwerf aan bod kwamen. Toppers die er o.a. wel waren: Elma, Bob en Bart de Vries (marathon en skeeleren), Arjan Stroetinga, (marathonschaatsen), Hidde van Nuyl (wielrennen). Gerke Frieso (topvolleybalscheidsrechter), Johnny Meijerhof en Margreet Bergsma (sterkste man en vrouw). Maar er waren ook talenten: Jessica Oosterloo, Menno Hunneman, Jeroen Vochteloo. (atletiek), Kevin Baron en Merijn Smit (tafeltennis), Manon Kamminga en Marita Hut (schaatsen en skeeleren), Karen Brouwer (mountainbike).
 


Daarnaast zijn we ieder jaar aanwezig bij het Concours Hippique in Oosterwolde, de Cross country in Nijerberkoop. Er was al eens aandacht voor de jeugdwielerronde in Ooststellingwerf. Live achter op de motor.

Ook hebben we ooit een sportspecial gemaakt met als thema “Hoe Stellingwerfs is SC Heerenveen”, met (oud-)spelers, scouting, oud trainers en een gesprek met trainer Foppe de Haan en voorzitter Riemer van der Velde aan de stamtafel. In de uitzending bleek dat Ooststellingwervers daadwerkelijk actief zijn bij SC Heerenveen, waarbij er tweewekelijks duizenden naar het stadion gaan om SC Heerenveen aan te moedigen.