ARCHIEF 2021

Home
Programmering
Organisatie
Muziek
Informatie
Sport
Terugluisteren
Vacatures
Links
Archief
       2020
      2019
      2018
Schoolradio
Sponsors
Contact

 

Odrie zwaait Foppe Mulder uit

Foppe Mulder, penningmeester van de stichting Omroep Organisatie Ooststellingwerf (Odrie) werd maandag bij zijn afscheid door omroepvertegenwoordigers Arie den Blanken en Henk Trox thuis in Oosterwolde bezocht.
Hem werd als dank voor zijn financieel beheer en inzet een bos bloemen en een cadeaubon aangeboden.
Mulder maakte sinds 2016 jaar deel uit van het bestuur. In al die jaren was hij penningmeester, die zijn zaakjes vooral via de digitale weg voor elkaar had. Het penningmeesterschap wordt nu opgepakt door Erik Huurman.
Nadat even leek dat Odrie aan het eind van 2020 bestuurloos zou worden, toen bleek dat de omroep te weinig bestuursleden had om de zaak draaiende te houden en een zoektocht naar nieuwe bestuurders vruchteloos bleek, is het bestuurt sinds half januari weer compleet. Naast voorzitter Arie den Blanken, penningmeester Huurman en bestuurslid Peter Jager heeft Aukje Oppersma het secretariaat op zich genomen en is ook Ate Mulder als bestuurslid van de stichting toegetreden.
‘Voor het voortbestaan en toekomstgericht maken van de omroep is meer nodig dan alleen nieuwe bestuursleden’, zo laat Odrie weten. De uitgebreide werving in de diverse week- maand- en dorpsbladen heeft tot op heden nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Daarom is er een commissie gevormd, die creatief aan de slag gaat met ideeŽn om medewerkers te werven.


ODRIE dankt de Vesuvius club uit Elsloo