Sportspecials

Naast de wekelijkse sportuitzendingen zijn er zo nu en dan speciale sportuitzendingen.

Ter gelegenheid van de 500ste sportuitzending werd een special gemaakt vanuit café De Vosseheer in Donkerbroek met als thema Toppers van nu. Toppers van toen, Talenten van nu. Het werd een prachtige uitzending waarin niet eens alle toppers in de gemeente Ooststellingwerf aan bod kwamen. Toppers die er o.a. wel waren: Elma, Bob en Bart de Vries (marathon en skeeleren), Arjan Stroetinga, (marathonschaatsen), Hidde van Nuyl (wielrennen). Gerke Frieso (topvolleybalscheidsrechter), Johnny Meijerhof en Margreet Bergsma (sterkste man en vrouw). Maar er waren ook talenten: Jessica Oosterloo, Menno Hunneman, Jeroen Vochteloo. (atletiek), Kevin Baron en Merijn Smit (tafeltennis), Manon Kamminga en Marita Hut (schaatsen en skeeleren), Karen Brouwer (mountainbike).

Daarnaast zijn we ieder jaar aanwezig bij het Concous Hippique in Oosterwolde, de Cross country in Nijerberkoop. Er was al eens aandacht voor de jeugdwielerronde in Ooststellingwerf. Live achter op de motor.


 
Ook hebben we ooit een sportspecial gemaakt met als thema “Hoe Stellingwerfs is SC Heerenveen”, met (oud-)spelers, scouting, oudtrainers en een gesprek met trainer Foppe de Haan en voorzitter Riemer van der Velde aan de stamtafel. In de uitzending bleek dat Ooststellingwervers daadwerkelijk actief zijn bij SC Heerenveen, waarbij er tweewekelijks duizenden naar het stadion gaan om SC Heerenveen aan te moedigen.
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact