LUISTERAARS LUISTEREN NAAR ODRIE, 
                 ODRIE LUISTERT NAAR DE LUISTERAARS!


Odrie - dat staat voor Omroep Organisatie Ooststellingwerf - 
is in de lucht sinds 16 december 1995. De gemeente Ooststellingwerf ligt centraal in het noorden van ons land, aan de Friese zijde van de grens met Drenthe
Studiolokatie : Snellingerdijk 39, 8431 EJ Oosterwolde
Telefoon ´s avonds na 7 uur : 0516-520770
Algemeen email : info@omroepodrie.nl    Klik op gele blokje voor live-stream


 

 

Nieuw muziekprogramma Radio Odrie
Met DJ Richard naar de middag.

Vanaf zaterdag 12 januari neemt Richard Baasje je mee vanaf 11.00 uur tot 12.00uur naar de zaterdagmiddag. Vrolijke muziek voor na de koffie. Hedendaagse muziek maar ook de wat oudere muziek komt aan de orde. Hoofdzakelijk Engelse muziek en lekker in het gehoor liggend. Varierend  van Country, pop tot de blues.
Uit Den Haag komt Richard van Halteren. Maar op de radio heet hij DJ Richard Baasje. Muziek is zijn hobby. Ook op de zondagavond draait Richard op de interradio  zender Draai-Gigant. Richard wil graag met zijn muziek ook de lokale bevolking van de gemeente  Ooststellingwerf bereiken. En dan zit je goed bij de lokale omroep Odrie uit Oosterwolde Frl.


Lees meer >>

Met Dj Richard naar de middag
Een muziek programma op de zaterdag ochtend van 11:00-12:00, u hoort tijdens dit programma de beste Blues, Jazz, Soul en Rock Hits van toen en nu, tijdens dit programma wordt ook met enig regelmaat aandacht besteedt aan lokale artiesten en/of bands uit de regio Friesland, Groningen, Drenthe...
Aangezien dat Dj Richard volledig nieuw is met dit concept is hij ten alle tijden nog opzoek naar lokale artiesten en bands, dus via deze weg wil hij ook een oproep doen om uw muziek in te sturen dat kan als u een cd heeft naar het adres van radio odrie, en als dat Mp3´tjes zijn naar de volgende mail adres
rvanhalteren4@gmail.com met daarbij de naam van Band/Artiest.
Mocht u nou bepaalde nummers hebben die u graag wilt horen, en die binnen dit genre passen dan kunt u die ook naar de bovenstaande e-mail toe sturen dan wordt het nummer de week na dat u het toegestuurd heeft uitgezonden in het programma.

Dus ik wil via deze weg wil Dj-Richard u veel luister plezier wensen hier bij Radio Odrie.


Lees meer >>

De 1e januari gelijk lokaal nieuws van de bovenste plank
Oudejaarsploegen bij Odrie

Het houdt de gemoederen in vooral Zuidoost Friesland ieder jaar toch weer bezig. Waarmee komen de oudejaarsploegen in de vroege uren van nieuwjaarsdag op de proppen?  En is de boodschap ditmaal ludiek of serieus? Gelijk op de avond van nieuwjaarsdag worden de oudejaarsverenigingen en activiteitencommissies uit de diverse dorpen door de lokale omroep Odrie uitgenodigd om hun verhalen naar buiten te brengen. Lokaler dan lokaal kon niet gebracht worden op de 1e januari tijdens de 22e achtereenvolgende feestelijke bijeenkomst.
De vijftig jaar bestaande oudejaarsgroep “De Nachtdravers” kreeg er afgelopen jaarwisseling dan ook een extra taak erbij om te organiseren. Zij waren namelijk op nieuwjaarsdag aan de beurt om op uitnodiging van de lokale omroep Odrie ’s avonds alle oudejaarsverenigingen uit de buurt te ontvangen. Dat gebeurde in het sfeervolle Café Donkerbroek.

De Vesiviusclub Elsloo


Lees meer >>

Brasserieuitzendingen “Muziek met Trox” op herhaling!
Programmamaker Henk Trox van Lokale Omroep Odrie heeft het voornemen komend winterseizoen een aantal opnames die zijn opgenomen in de periode eind 1997 tot april 2000 opnieuw te gaan uitzenden. De bedoeling is om deze te gaan uitzenden op de “oude” tijden, iedere zondag van 12.00 tot 14.00 uur. Te beginnen op 7 oktober 2018. De voorlopig laatste uitzending is op 31 maart 2019.
Aangezien er gasten bij zullen zijn die niet meer in ons midden vertoeven of die zichzelf niet (meer) op de radio willen horen, wordt de namenlijst gepubliceerd (zie hieronder).
Mochten er bezwaren zijn voor heruitzending dan worden belanghebbenden verzocht zich in verbinding te stellen met de programmamaker via email-adres henk.trox@hetnet.nl

Lijst met mogelijke kandidaten “Muziek met Trox” waarvan de uitzendingen nog bij Odrie in het archief aanwezig zijn:
Terug luisteren mogelijk via www.delogten.nl/pagina/mmtbrasserie.htm


Lees meer >>

Luisteren met Windows 10

Lees meer >>

Vacatures
Secretaris van het bestuur.

Nadere informatie over de functie van secretaris van het bestuur van de omroep.
Je maakt volwaardig deel uit van het bestuur, dat bestaat uit 6 personen. Er wordt gemiddeld 1 keer per maand vergaderd. De taak van de secretaris bestaat in nauw overleg met de andere leden van het bestuur, maar vooral met de voorzitter o.a. uit:
 Het opstellen van de agenda en de uitnodiging voor de bestuursvergadering
 Het notuleren tijdens de bestuursvergaderingen
 Het bijhouden van de actielijst en de nakoming van de actiepunten.
 Verzorgen van eventuele correspondentie (schriftelijk en email), voortvloeiend uit de bestuursvergadering.
 Deze functie is op vrijwillige basis, evenals alle medewerkers bij Odrie
Ben je geïnteresseerd in (één van) deze functies, stuur dan een email naar

info@omroepodrie.nl t.a.v. het bestuur, of neem contact op met de voorzitter Arie den Blanken, tel. 06-51 58 20 74.

Lees meer >>

SHANTY CAFE, POPPODIUM, Muziek met Trox

Playlist e.d. zie : www.shantycafe.nl
Nu ook Muziek met Trox op www.delogten.nl
POPPodium en Aan Tafel Met Muziek zie : 
www.delogten.nl

 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Nieuw muziekprogramma Radio Odrie.
Met Dj Richard naar de middag
Oudejaarsploegen bij Odrie
Brasserieuitzendingen “Muziek met Trox” op herhaling!
Afspelen met Windows 10
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact