Piratenteam van Odrie overhandigt twee duo scootmobielen aan Stellinghaven
Met evenveel enthousiasme als dat men er als piratengroep van de lokale Omroep Odrie het laatste half jaar aan de dag legde om het doel te bereiken heeft  het verpleeghuis van Stellinghaven ZuidOostZorg zaterdagmiddag voor de zowel de locatie Oosterwolde  als die in Appelscha twee duo scootmobielen in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde tijdens de door Stellinghaven verzorgde muzikale middag, waar het team van Odrie de twee mobielen vanuit de schuifdeuren binnenreden en onder luid applaus aan de enthousiaste bewoners presenteerde. ZuidoostZorg manager Jeanet Poelhuis nam de prachtige cadeaus in ontvangst.
“Het gepassioneerde en enthousiaste team van Odrie hebben op korte termijn iets voor elkaar gekregen waar wij ontzettend blij van zullen worden. En wij dat zijn dan de bewoners in onze locaties Oosterwolde en Appelscha” liet Poelhuis in haar toespraakje vooraf al even weten. “Ongelooflijk wat jullie allemaal hebben gepresteerd om ons met deze komende verrassing te verblijden. Grote dank richting de mensen van het piratenteam”.
Het initiatief werd zo’n half jaar geleden opgezet door het piratenteam van Odrie, dat met zes medewerkers op zaterdagavond een muziekprogramma alla de piraten uit jaren70 tot 90 verzorgt. Door middel van een daverende feestavond in de Lindehoeve in Appelscha, sponsoring door een 43-tal bedrijven uit Oosterwolde en Appelscha en medewerking van de muzikanten die een bijdrage leverden voor de feestavond is een voorop uitgekozen goed doel op deze wijze tot stand gekomen. Van de geldmiddelen konden zodoende de twee duo scootmobielen betaald worden.

“Om eens wat anders te doen dan alleen maar ons gewilde piratenprogramma op de zaterdagavond te presenteren zochten wij eigenlijk iets geheel anders”, aldus Geert van der Heide van het piratenteam bij de overhandiging. Hij was bijzonder blij en ingenomen wat men voor de locaties van Stellinghaven heeft kunnen doen en bedankte nadrukkelijk in dezen de sponsors, Lindehoeve en de artiesten die tijdens de feestavond optraden en het publiek die het allemaal mogelijk hadden gemaakt dat de twee duo scootmobielen gekocht en aangeboden konden worden. “Wij hopen dat jullie heel veel plezier hebben met elkaar op deze voertuigen die voor zowel Oosterwolde als Appelscha”, zo liet van der Heide tot slot weten en de voertuigen via de schuifdeuren door een aantal piraten werden binnen gereden. Een dankbaar applaus volgde.
Later op de middag werd door taxi Kort één van scootmobielen naar de locatie  Appelscha gereden, waar een aantal bewoners met hun manager ze gelijk in gebruik namen, door een rondje door het gebouw te maken. Ook daar was men content met dit prachtige cadeau.


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Wijziging in de programmering op zaterdag!
“Sport op zondag” in de zomerstop
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact