Wat hebben Provinciale Staten de Stellingwervers te bieden
Nog minder dan een week, woensdag 20 maart, mogen we weer naar de stembus. De verkiezingen van de Provinciale Staten en in de luwte daarvan voor het Wetterskip Fryslan staan voor de deur. In de aanloop naar die komende Provinciale Statenverkiezingen organiseert de lokale Omroep Odrie op zaterdag 16 maart 2019 in de raadszaal van het gemeentehuis in Oosterwolde een verkiezingsdebat tussen lijsttrekkers , kandidaten op de diverse lijsten en de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Ooststellimgwerf. Een veertien tal personen uit Fryslan en de Stellingwerven zullen  aanschuiven om in de twee uur durende uitzending, met als thema “Wat hebben Provinciale Staten de Stellingwervers te bieden”, in een aantal blokken aan de tand te worden gevoeld  en toegespitst op thema’s die leven onder de inwoners van de gemeente Ooststellingwerf en in de partijprogramma’s worden weergegeven. 
Naast kennismaking en motivatie om met de lokale politiek bezig te zijn, de relatie van Provinciale Staten met de kiezers en waarom moet men naar de stembus gaan zullen onder andere de onderwerpen als:  duurzaamheid en klimaat, landbouw, leefbaarheid, cultuur, Stellingwerven en Stellingwarfs zullen zo aan bod komen.

Zaterdag 16 maart hebben Anne Schelhaas uit Blesdijke, Hennie Duin-Stoker uit  Oosterwolde, Joke de Boer uit  Oosterwolde, Michiel Schier uit Drachtstercompagnie, Sjerk Bruinsma uit Drachten, Rinus Buising uit Twijzel, Sietse Schukking uit Jirnsum, Jacob Baar uit Oosterwolde  Herman Zwart uit Appelscha, Wolter Slager uit Makkinga,Tammo Munting uit Oosterwolde, Henk Vos uit Makkinga, Arènda Broersma uit Haule, Berend Leijstra uit Haulerwijk en Jelke Nijboer Oosterwolde toegezegd deel te nemen aan dit radio-verkiezingsdebat.
Het debat wordt georganiseerd door de lokale omroep Odrie en is ook te beluisteren via Radio West-stellingwerf centraal. De verkiezingsuitzending is van elf tot één. En iedereen is van harte welkom in het gemeentehuis. Ook kan men afstemmen op de lokale omroep Odrie op 106.9 FM in de ether of 104.1 op de kabel. En u kunt ook luisteren via de stream op de website van Odrie.
Voor Radio Weststellingwerf Centraal is de etherfrequentie 107.4 MF voor Noordwolde e.o. en op 105.0 voor Wolvega. Op de kabel via 104.1 FM. Kijk voor verdere informatie op de website www.radiocentraal.com

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact