Weer verkiezingsdebat bij Lokale Omroep Odrie
Na succesvolle uitzendingen bij de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen jaar besteedt Lokale Omroep Odrie ook aandacht aan de Provinciale Staten verkiezingen op 20 maart a.s. nu in samenwerking met de gemeente Ooststellingwerf.
In de aanloop daar naar toe heeft Odrie de Provinciale lijsttrekkers en de fractievoorzitters van de gemeentelijke partijen in Ooststellingwerf uitgenodigd voor een verkiezingsuitzending van 11.00 tot 13.00 uur op zaterdag 16 maart a.s. in de raadszaal van het gemeentehuis van Oosterwolde.
De zaal is geopend voor publiek tijdens deze uitzending en men kan ook vragen stellen.
De politici zullen aan de tand gevoeld worden door Odrie - verslaggevers Hendrik Betten en Jan-Berend van Elp met als belangrijkste thema:
“Wat hebben Provinciale Staten de Stellingwervers te bieden”.

De onderwerpen zullen vaak actuele issues en gemeente overstijgend zijn maar wel in belang van de potentiële kiezer, zoals:
  • Energietransitie, windmolen- en zonneparken
  • Zorg
  • Veiligheid, aanreistijden hulpdiensten, enz.
  • Wonen, werken en bereikbaarheid (vervoer)
  • Onderwijs, cultuur en sport
  • Toerisme en recreatie
  • Landbouw

De uitzendingen zijn natuurlijk ook te volgen bij Odrie via de etherfrequentie 106.9 FM en kabelfrequentie 104.1 FM of via de stream op de website van Odrie, zie hiervoor de website www.omroepodrie.nl.

Vanwege het gemeente overstijgende karakter en verdergaande samenwerking, zal dit programma tegelijkertijd te horen zijn via Radio Weststellingwerf Centraal etherfrequentie 107.4 FM voor Noordwolde e.o en op 105.0 FM voor Wolvega e.o. Op de kabel via 104.1 FM. Zie verder gegevens op www.radiocentraal.com

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact