“schoolradio 2.0” wordt komende zaterdag ingevuld door de meester K.J.Dijkstraschool in Elsloo
In samenwerking met het enthousiaste schoolteam van de lokale omroep Odrie, die een paar keer op school is geweest om een radio-uitzending uit de doeken te doen, verzorgt komende zaterdag 16 februari de leerlingen van de meester K.J.Dijkstraschool in Elsloo de drie uur durende uitzending voor het radioprogramma “Schoolradio 2.0” bij de lokale omroep Odrie.
Het Odrie-team begeleidt de kinderen en leerkrachten niet alleen in de voorbereidingen en  tijdens de opnamen, maar ook bij de technische afhandeling van de uitzending. Het is aan de leerlingen om aan de uitzending een mooie invulling te geven. Dat blijkt altijd weer een behoorlijke klus te zijn, waarbij ieder op zich een bepaalde taak krijgt toegewezen. Belangrijk is dat ieder kind die taak krijgt, die hem/haar op het lijf geschreven is.
De uitzendingen verlopen volgens een vast format. In het eerste uur  kan men vanaf 9.00 uur luisteren naar de favoriete liedjes van de ouders van de leerlingen van groep 7 en 8. Tussen 10.00 en 12.00 uur hebben de kinderen  een gevarieerd programma voorbereid.
Spannende interviews kunnen verwacht worden met de oudste inwoner van Elsloo, Theunis Kastelein(bijna 102) en  schooldirecteur Greetje Ensing. Verder worden in de twee uur, welke onder andere ook leuke liedjes, moppen en verrassende optredens van de jeugd zelf bevatten Richard de Vos , Deborah Mesken en Jeanine Gorter geïnterviewd.

De uitzenddatum is 16 februari van 9.00 tot 12.00 uur op de lokale omroep Odrie. Te beluisteren op 106,9 in de ether en 104.1 op de kabel of via deze site
Foto: H.Betten
Uitzending gemist? Jammer, jammer, maar u krijgt een herkansing, want het programma kan worden teruggeluisterd via: Deze link
Terugluisteren ook mogelijk via www.delogten.nl


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Wijziging in de programmering op zaterdag!
“Sport op zondag” in de zomerstop
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact