Paddenstoelen paté - Suikerbrood met wildpaté en balsamico stroop

Paddenstoelen paté
200 gram zonnebloempitten 4-8 uur geweekt in koud water
150 gram paddenstoelen schoon en gebakken
2 tenen zwarte knoflook fijn gesneden
40 ml ponzu
stuk verse gember geraspt
40 ml olijf olie
paar takjes citroen tijm
zwarte peper


Alles in de blender en op smaak brengen met blaadjes tijm

Suikerbrood met wildpaté en balsamico stroop

Ingrediënten:
5 plakken suikerbrood
Balsamico stroop, Mazzetti CREMAceto Balsamico
200 gram wildpaté
Klein beetje rucola voor de garnering

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden, steek kleine rondjes uit het suikerbrood.
En rooster deze mooi bruin op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven.
Steek met de zelfde steker rondjes uit de paté. (spoel deze met koudwater schoon na het steken van 1 rondje paté).
Wanneer het geroosterde suikerbrood is afgekoeld kunnen de wildpaté rondjes
Erop gelegd worden, garneer af met een klein beetje balsamico stroop en een klein takje rucola.
Heerlijk als tussendoortje of bij een glaasje wijn.


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
schoolradio
Recept december
Brasserieuitzendingen “Muziek met Trox” op herhaling!
Biocentrum bij Odrie
Afspelen met Windows 10
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact