Odrie live op de Voorjaarsfair Oldeberkoop

Op zaterdag 19 mei 2012 zal Odrie, de lokale omroep van & voor Ooststellingwerf, live aanwezig zijn op de 13e Voorjaarsfair, te Oldeberkoop.
Zowel het maandelijkse praatprogramma “Het Stellingwerfs Kabinet” als het muziekprogramma “De Tijdmachine” zullen vanaf het fair terrein worden uitgezonden tussen 10.00 en 14.00 uur.

Het maandelijkse programma “Het Stellingwerfs Kabinet” ontvangt drie gasten waarmee twee uur lang gesprekken worden gevoerd over allerlei actuele onderwerpen op zowel lokaal, regionaal, landelijk als internationaal niveau.
Presentator Jan Berend van Elp geeft een aantal stellingen door aan de gasten, waardoor levendige gesprekken ontstaan.
Ook word de gasten gevraagd hun favoriete muziek mee te nemen met daarbij het verhaal waarom juist deze muziek zo speciaal is voor hen.
Columnist Hans van Borselen zal op geheel eigen wijze de toestand in de wereld bespreken in zijn inmiddels veel geprezen columns.

Het programma “De Tijdmachine” neem u mee naar muziek en nieuws uit vervlogen tijden. Presentatoren Sipko en Arie Hoogsteen zorgen op geheel eigen wijze voor twee uur lang muziek- en nieuwsgeschiedenis.
Speciaal voor deze uitzending is de formule iets aangepast, waardoor het aanwezige publiek ook inbreng zal krijgen om herinneringen op te halen.

Hebt u altijd al willen weten hoe radio uitzendingen gemaakt worden? Hebt u altijd al willen weten wie de vertrouwde stemmen zijn van beide programma´s? Wilt u de programmamakers/redacteuren/technici eens spreken?
Kom dan langs op de Voorjaarsfair!
Naast een kijkje in de keuken van Odrie, steunt u door het betalen van entreegeld, de diverse goede doelen welke verbonden zijn aan de fair!

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact