Gospeltime special 3 Mei met Oscar van Eijk.

Naar aanleiding van de cd  “Welkom Thuis” een Gospeltime special waarin we praten over Oscar zijn geloof en cd die is uitgegeven.
Het is een Nederlandstalige cd en de songs zijn aansprekend met een duidelijke inhoud, daar willen we dan ook over praten en natuurlijk laten we ook songs van de cd horen.
Oscar heeft een duidelijke richting ingeslagen, muzikale en Bijbelse opleiding hebben voor hem een richting bepaald in zijn leven.
Het is een genoegen om naar de muziek/liederen te luisteren die getuigen van zijn liefde voor God, maar waar hij ook aangeeft dat Jezus Christus de Weg is naar God.
De cd “Welkom Thuis” bevat eigen geschreven nummers die bruikbaar zijn in kerk/gemeente.

Mocht u de rechtstreekse uitzending moeten missen, de herhaling van het programma Gospeltime is op zondagmiddag 6 Mei van 17.00 - 18.00 uur.
Voor meer info over de site van gospelgroepen/zangeressen/zangers zie bij muziek / gospeltime.
 
Veel luisterlezier toegewenst.

Presentatie Henk Stam.

Welkom Thuis.
Oscar heeft recent zijn debuutalbum “ Welkom Thuis“ uitgebracht.
Een CD vol passie, geloof en aanbidding. Op de CD staan eigen geschreven, nederlandstalige aanbiddingsnummers die geschikt zijn om in jouw kerk of gemeente te zingen. Om hier vorm aan te geven zijn de akkoordschema’s beschikbaar zodat je de songs ook in je eigen kerk kunt zingen. Deze schema’s kun je vinden onder “downloaden”.

Ook zet Oscar zich in om onderwijs te geven over aanbidding en aanbiddingsteams te coachen. Zowel in geestelijk zin als in het praktische.
Oscar groeide van jongs af aan op in een muzikaal gezin. Op jonge leeftijd kreeg hij al klassiek orgelles. Uiteindelijk bracht dit hem ertoe om de vooropleiding aan het Rotterdams Conservatorium te volgen. Maar in die tijd begon de liefde voor de gitaar en zang ook te groeien.

Dit deed hem besluiten een geheel ander kant op te gaan.
Hierna brak een tijd aan van spelen in bands, zowel seculier als in het christelijke circuit. Uiteindelijk volgde hij in 1998 een 3 maandelijkse bijbelschool in Duitsland. In deze periode nam hij een radicale beslissing om niet meer als muzikant maar als aanbidder door het leven te gaan. Vanaf dat moment raakte hij betrokken bij het leiden van aanbidding. Daarnaast groeide Oscar in het geven van onderwijs met betrekking tot het gebied van muziek en aanbidding. Voor een periode van 7 jaar gaf hij dan ook onderwijs op de School van Aanbidding, een van de Zaterdagscholen van Nehemia Ministries te Zwijndrecht. Met de band die actief is op deze school zijn inmiddels diverse reizen ondernomen naar het buitenland, dit alles onder de paraplu van Nehemia Ministries. Landen die bezocht zijn zijn onder andere Suriname, waar ook een School van Aanbidding is opgericht, Jordanië en België.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact