AAN TAFEL MET...VRIJDAG 6 APRIL 2012

BRANDWEER HAULERWIJK
Interessant  en noodzakelijk...de brandweer!
Daarom vanavond in ´Aan Tafel Met´ een gesprek met medewerkers van de brandweer Haulerwijk.
Wie weleens in Haulerwijk komt heeft gezien dat er druk gebouwd wordt aan de Eikensingel, de standplaats van de brandweer van deze plaats, de nieuwe kazerne is bijna klaar, de opening staat voor de deur!
Daarom is het tijd voor een gesprek met deze mensen, waarom een nieuwe kazerne en wat doen deze mensen allemaal behalve het blussen van branden wat zijn de taken waarvoor zij worden ingezet, vaak met risico voor eigen leven.
Moet je aan speciale eisen voldoen om brandweerman te mogen worden, welke opleiding hebben zij gehad, hoe gevaarlijk is het eigenlijk.
Veel jongentjes willen later bandweerman worden, hadden deze mannen dat ook, en waarom, wat is de drijfveer achter hun beroep, is het allemaal vrijwilligers werk?
Heel veel vragen waarop we graag een antwoordt willen. Als u ook vragen heeft mag u tijdens de uitzending bellen naar de studio: 0516 520251
Dit programma wordt vanavond gepresenteerd door René Henkes, de techniek is van Luwe Hannema. Deze uitzending wordt herhaald op woensdag 11 April om 18.00 uur.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact