Aan tafel met…. A Liquid Landscape  
 
Vrijdag is in het programma Aan tafel met…A Liquid Landscape aanwezig. Een band van formaat en hun roots liggen in Oosterwolde, waar Niels en Robert van Dam en Fons Herder hebben gewoond. Samen met Coen Speelman heeft deze groep musici al heel wat prijzen in de wacht gesleept.
De Fries/Groningse alternatieve rockformatie A Liquid Landscape is er klaar voor. Met uitgekiende nummers en een strakke, volwassen sound geeft hun eerste demo “Long Lost Traveler” een duidelijke impressie van wat deze band live neer kan zetten: ingetogen en meeslepende riffs, afgewisseld door intense uitbarstingen.
A Liquid Landscape is niet bepaald een nieuwkomer in de Nederlandse muziekscene te noemen. Onder de naam Believeisadoubt stonden ze eerder al voor de finale van de Grote Prijs van Nederland in de Melkweg en in het voorprogramma van Within Temptation. Na vijf jaar besloten de heren om hun muziek van een andere kant te benaderen om zo een frisse start te kunnen maken onder een nieuwe naam.
Onlangs is hun nieuwe cd Nightingale Express gereleased en deze wordt wereldwijd uitgebracht. Vrijdag 17 februari is ook de officiele datum, dat het album wordt uitgebracht.
Wil je meer weten over A Liquid Landscape, luister dan vrijdagavond naar Aan tafel met…vanaf 19.00 tot 20.00 uur.Presentatie: Arie Hoogsteen, Techniek: Peter Cruiming, Muziek/Regie: Appie van Riesen.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact