Donderdag 16 februari: Gospeltime Special

Donderdag 16 februari: Gospeltime Special met Zuid-Afrikaanse Gospelmuziek.
Naar aanleiding van een vraag van iemand of ik ook Zuid-Afrikaanse Gospelmuziek had. Mijn antwoord was: nee, alleen een cd van jaren geleden, het advies kijk en luister eens naar de muziek van Juanita du Plessis op YouTube, daar staan mooie songs op. Natuurlijk ga je dan zoeken en luisteren en kom je tot de ontdekking, daar staan inderdaad mooie songs op in de Zuid-Afrikaanse taal, van verschillende zangeressen en zangers en groepen.

Als je dan luistert, dan maken deze songs echt wat bij je los, graag wil ik dit dan ook laten horen in een Gospeltime special en vertellen over de inhoud van de songs.
De groep  Romanz is bekend in Nederland doordat zij de song “Halleluja” hebben gezongen samen met Gordon, toen deze in het programma van de EO “ Gordon op zoek naar God”   door de groep verrast werd.
In de special wil ik muziek laten horen van Juanita du Plessis, Willie Joubert, Romanz, Soweto Gospel Choir, Du Preez Stoltz, Piet Smit en Jan de Wet.
Laat je verrassen door de goede en duidelijke songs en de muziek in verschillende stijlen.
Het is voor mij een genoegen om ook deze special samen te stellen en te presenteren.
Op You Tube zijn ook Gospelsongs te beluisteren met beelden erbij.
Het programma is van 20.00 - 21.00 uur, ook te beluisteren via het internet Fout! De hyperlinkverwijzing is ongeldig. tik het gele blokje aan en start het programma. 
Mocht u de rechtstreekse uitzending moeten missen, de herhaling van het programma Gospeltime special is op zondagmiddag 19 februari van 17.00 - 18.00 uur.
Voor meer info over de site van Odrie: over gospelgroepen/zangeressen/zangers zie bij muziek / gospeltime
Ik wens een ieder veel luisterplezier toe. Presentatie: Henk Stam

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact