Aan tafel met…Spotrockers.

Aanstaande vrijdag is het de taak voor de Muziekredactie om de uitzending  Aan tafel met… te verzorgen. Deze keer komt de zeer getalenteerde band Spotrockers op bezoek. De Spotrockers bestaan uit Jelmer Pronk (mc) , Tzanto Koot (mc), Dennis Hemstra (bas), Pandu Windartono (drums), Sietze Bouma (gitaar), en Frank Kroon (keys).
Jelmer en Tzanto hebben de school periode in Oosterwolde doorgebracht. Dus kun je wel degelijk spreken van talent uit de regio. Ook de familie woont in Ooststellingwerf.

De spots worden al sinds februari 2007 met een flinke dosis humor en energie gerockt. Het publiek op Eurosonic en in zalen als De Melkweg en ´t Paard van Troje kunnen dat beamen. Als je dan nog niet overtuigd bent, kun je het altijd nog vragen aan Osdorp Posse, Kubus & BangBang en Jiggy Dje voor wie de Friezen/Groningers al een keer de support verzorgden. De Spotrockers gaan hard, maar dat is gezien de wilskracht ook niet zo gek. Als je je debuutalbum niet kunt betalen, verkoop je gewoon de albumhoes per cm2. Toch? Ja hoor, dus ging Spotrockers´ debuut "Koos Cashloos" in de verkoop voor sponsoren om zodoende de studiotijd te kunnen bekostigen.
Met de single ´Vliegen´ die de Spotrockers in oktober van 2011 releasen is het moment daar om op te stijgen. Met 150 shows in 4 jaar mag er gesproken worden van ervaring en dat ziet het publiek terug in de energieke shows die ze voorgeschoteld krijgt. De festivalband doet het al even goed in de studio´s van 3FM en het wachten is op een definitieve doorbraak. Je hebt ze vorig jaar nog in Oosterwolde op JOPPOP OPEN AIR 2011 kunnen zien en horen. Maar vrijdag in Aan tafel met….hoor je alle in en outs over o.a. hun Grote Prijs Van Nederland.
Wanneer? Vrijdag 27 jan op Radio Odrie in het programma Aan tafel met… van 19.00uur tot 20.00uur.
Presentatie Arie Hoogsteen, Techniek Peter Cruiming en Regie Appie van Riesen.
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact