AAN TAFEL MET........ Pieter de Nes, Fransien Hut en Janine Oostrum
 
AFRIKA, HONGER, ARMOEDE EN HULP...
Te gast zijn vanavond in "aan tafel met" 2 mensen uit Haulerwijk die zeer begaan zijn met de toestand en leefomstandigheden van de mensen in Afrika.
Dr. Pieter de Nes zet zich al jaren in als arts in Siaya, ( Kenia) hij doet dat met overgave en als je zo betrokken bent, bouw je een band op en wil je meer hulp bieden. Zo bouwde hij een school, leerde de bevolking hun eigen voedsel te verbouwen, heeft aandacht voor de weeskinderen enz.
Maar dit verhaal zal u wel bekend zijn. Vanavond vertelt hij over het mislukken van de oogst, en dan komen er bij ons vragen op zoals: "is dat nu echt nodig, is dat niet te voorkomen, heeft hij hulp nodig en kunnen wij helpen?"
De Nes net weer thuis zal ons daarover vertellen. Fransien Hut is nog maar een paar dagen thuis van haar bezoek aan de plaats waar de Nes werkt. Zij is met haar hele gezin in Siaya geweest en heeft met eigen ogen kunnen zien hoe de situatie daar is. Fransien was al eerder op project met, World Servants. Nu vertelt zij over haar laatste ervaringen in Afrika.
Tot slot Janine Oostrum, zij is ons vaste panellid en praat gezellig mee.
Ook u luisteraar, mag meepraten en wel via de telefoon 0516-520251
En doet u dat gerust want voor dit gesprek hebben wij uw aandacht hard nodig!
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact