Voetbalbestuurders in  “aan tafel met…”!

Vrijdagavond 5 augustus wordt de derde uitzending van het gloednieuwe programma, "aan tafel met..."! vanuit de studio in Oosterwolde ingevuld door de sportredactie.De uitzending is van 19.00 tot 20.00 uur.

De voorzitters van de vier voetbalclubs Fochteloo, OZC, Sportclub Makkinga en Sport Vereent, die volgend jaar ingedeeld zijn in de Fries-Drents georiënteerde zondagvijfde- klasse C, laten hun licht schijnen op het nieuwe voetbalseizoen dat in het eerste weekend van september begint.

Niet alleen de aftrap en de prognose van de nieuwe sportieve jaargang komt aan de orde, maar men gaat ook in discussie over het voetbal in de kleine dorpen, de traditio-nele derby’s en hoe gaan de voetbalclubs om met de vergrijzing.

De jeugd heeft de toekomst, maar hebben de voetbalclubs op de kleine dorpen ook toekomst. Is het zelfs zo dat over tien jaar mogelijk en/of noodzakelijk is dat verenigingen gaan samenwerken. En welke initiatieven moeten de verenigingen nu al nemen. Veel stof om het programma zinvol te vullen.

Het programma “aan tafel met…”! is van 19.00 tot 20.00 uur. Ook uw stem is voor ons van groot belang, daarom staat de telefoon open. Heeft u vragen , laat het ons dan tijdens de uitzending weten om het panel van vier voetbalvoorzitters te laten reageren.

Ons telefoonnummer is 0516-520770.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact