Geen Friday Night Fever meer, maar Aan tafel met…SUNDELAY

Zoals de luisteraars waarschijnlijk al is opgevallen is er geen Friday Night Fever meer. Reden hiervan is dat de programmamakers geen tijd meer hebben i.v.m. hun studie. We hadden eerst een aantal NON stop muziekprogramma’s hiervoor in de plaats gezet, maar zijn druk bezig voor een vervangend programma, dat ook voor en door de jeugd wordt gemaakt. Dat kost nogal wat tijd en met de vakantie in het vooruitzicht gaan we het eerst anders doen. En wel op de volgende manier. Het programma zal gaan heten Aan tafel met…                                    
Drie redacties van Radio Odrie gaan om toerbeurt (dus om de week) een uitzending verzorgen. Allereerst de Muziekredactie en dan de Kerkredactie en als laatste de Sport. Daarna beginnen we weer met de Muziekredactie.
De eerste uitzending gaat as vrijdag 22 juli van start met aan tafel de band Sundelay. Hierin gaan we hun promo cd laten horen. De muziek die we laten horen is van het kaliber Ongekend Talent. Er wordt hele mooie muziek gemaakt in de provincies, waaronder dus van Sundelay. 
Presentator is Arie Hoogsteen, techniek wordt verzorgt door Peter Cruiming en de muziekkeuze is van Appie van Riesen.
De uitzending is van 19.00 tot 20.00 uur.
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact