Odrie op Joppop 2011


Na een jaar afwezigheid was lokale omroep Odrie weer op volle sterkte present op het JOPPOP festival 2011!  Door een team van 15 mensen voor en achter de schermen is keihard gewerkt om 6 uur lang verslag te doen van het jaarlijkse muziekfestival op het terrein aan de Nanningaweg te Oosterwolde.
Interviews, sfeerimpressie´s en natuurlijk de optredens van Black Box Red, Colossa, Joppop Battle- winnaar Tripple X, Dubtape,  Freak Strano, Spotrockers en natuurlijk headliner Handsome Poets, het was allemaal live te horen bij Odrie!
Nieuw dit jaar was het gebruik van social media als Twitter en Facebook. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt, gezien het aantal positieve reacties. Ondanks dat de weergoden het festival wat minder goed gezind waren, lieten veel mensen via berichtjes weten uiteindelijk toch naar het festival te komen. De macht van de (nieuwe) media was duidelijk van invloed op het totaal aantal bezoekers wat in de loop van de avond flink toenam!
 Kortom, het feit dat Odrie weer op volle strekte present was bij het jaarlijkse festival voorziet duidelijk in een behoefte om love aanwezig te zijn bij de vele evenementen in de gemeente!
Wil je hier ook kennis me maken en er de volgende keer bij zijn om alles live mee te maken? Neem dan contact op met Odrie! We kunnen altijd nieuwe mensen gebruiken. Op
www.omroepodrie.nl vind je alle informatie en contactgegevens.

Meer foto´s zie :
Joppop 2011

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Omroep Organisatie Ooststellingwerf Radio Weststellingwerf Centraal
Live debat politieke beschouwingen was geslaagd
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Wat hebben Provinciale Staten de Stellingwervers te bieden
Gezellige piratenavond in Appelscha
Rechtstreeks vanuit de Lindehoeve Appelscha
Brasserieuitzendingen “Muziek met Trox” op herhaling!
Afspelen met Windows 10
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact