Gospeltime special met Arnoud Dijkstra

Bij de lokale omroep Odrie is er 28 April een Gospeltime special met interview van Arnoud Dijkstra over het Festival 316 en muziek van de artiesten die er optreden , vanaf 20.00 - 21.00 uur.
Arnoud vertelt over het Festival en de achtergrond ervan en natuurlijk laten wij muziek horen van de artiesten die er optreden.
Uit Nederland zijn er de groep Trinity inmiddels al heel bekend in ons land door de Z-Amerikaanse invloed in de muziek, Andre van Zyl, hij is bekend en heeft een eigen stijl evenals Pieter Daniel, hij komt uit Drachten en is ook al verschillende jaren bezig in de Gospelmuziek.
Dan uit het buitenland heel bekende artiesten die hun sporen al lang verdient hebben in de Gospelmuziek te weten de Parachute Band en Sara Kelly.
Het belooft evenals de voor gaande jaren weer een heerlijk concert te worden bekend onder de naam Festival 316.
 
Ook is  Festival 316 het enige grote festival in het noorden in Ureterp wat betreft Gospelmuziek.
De kaarten zijn te verkrijgen via het internet en in de Evangelische Boektieks in de wijdere omgeving en in de  gemeente  Oosstellingwerf bij de Evang,. Boektiek "Het Aanbod"in Haulerwijk.
Er zijn in het geheel 4000 kaarten beschikbaar en de toegang is GRATIS, wel moet je zorgen dat je kaarten ophaalt /bestelt via de beschikbare kanalen, wees er op tijd bij.
Vorig jaar waren de kaarten vrij snel uit gegeven, hier geld dan ook geen kaart, helaas geen toegang.
Ook worden er weer door Henk Stam opnames / interviews gemaakt tijdens het evenement dat op 28 Mei gehouden worden in de Oeraltent in Ureterp.
 
Meer info over het Festival316 is te vinden op het internet bij Festival316 en natuurlijk hoor je meer in de speciale uitzending van Gospeltime ( ook via het internet
www.omroepodrie.nl) te beluisteren ).
 
Veel luisterplezier en mocht je de rechtstreekse uitzending missen op 28 April, dan is er nog de herhaling van het programma op 1 mei van zondagmiddag van 17.00 - 18.00 uur.
Misschien treffen we elkaar bij het Festival316, herkenbaar aan het logo "Odrie" en de opname apparatuur
 
Presenator Henk Stam (Gospeltime)
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact