Donderdag 10 maart in Gospeltime 
 
Gospeltime special donderdag 10 maart een uitzending met Remco Hakkert.
19 Maart is er weer een concert in Leeuwarden, het is goed om aandacht te besteden aan een concert dat in het land zoveel reakties geeft.
Remco geeft in veel plaatsen concerten met een thema, dit keer is het THIS IS MY STORY , zo hebben veel mensen die God hebben leren kennen, het verhaal van de verandering in hun leven.
Zo ook Remco en daarvan wil hij en anderen getuigen : Hoe God hun leven veranderde en hoe muziek daarin bij hem (Remco) een grote rol speelt, daarover willen we spreken met elkaar en natuurlijk laten we zijn songs horen.
Remco bekend van radio en tv, hij heeft ook songs vanuit zijn eigen beleving gemaakt en er zijn ook groepen die hij onder zijn hoede heeft.
Een groep die meewerkt aan het concert is Centre Gospel Choir & Band.
.
In de bijgevoegde biografie kunt u lezen hoe de muziek deel uit maakt in zijn leven.
 
Binnenkort 19 Maart is er dan het concert in Leeuwarden, maar daarover hoort u meer in het programma,  zie hiervoor ook de site van Remco : 
www.remcohakkert.nl 
Ik wens een ieder veel luisterplezier toe, zowel tijdens de uitzending als naar het luisteren tijdens  het concert en de cd´s .
 
Mocht u de rechtstreekse uitzending moeten missen, de herhaling van het programma Gospeltime is op zondagmiddag 13 maart van 17.00 - 18.00 uur.
www.omroepodrie.nl
Voor meer info over de site van gospelgroepen/zangeressen/zangers zie bij muziek / gospeltime.
www.omroepodrie.nl/muziek/gospeltime

EMCO HAKKERT IN CONCERT
CENTRE GOSPEL CHOIR & BAND

Na een bijzonder gezegende najaarstour trekt Remco Hakkert verder het land door met zijn concertprogramma vol lofzang en aanbidding. Naast zijn muziek die vele harten raakt, vertelt Remco zijn verhaal. Remco heeft de bijzondere gave mensen in de kleine dingen van het leven Gods grootheid te laten zien. Bovendien is er ruimte te getuigen; het verhaal van Gods aanwezigheid in jouw leven te vertellen. Hetzij tijdens de concerten, hetzij op de website, hetzij via de mail.
Een schitterend concertprogramma waarin de warme klanken van Remco’s rustige Nederlandstalige nummers zich afwisselen met prachtige aanbiddings- en samenzangnummers; zowel oud als nieuw, heerlijke black gospel en indrukwekkende koornummers.
Met o.a. Mijn Jezus ik hou van U, Meer dan ooit, Dicht bij U, The Heart Of Worship, How Great Thou Art en Worthy Is The Lamb (alle Engelstalige nummers worden vertaald).

God gaat voor ons uit ook in 2011! We roepen je op samen met ons de lofzang en het getuigenis gaande te houden!!! We hebben elkaar nodig!!! Tot eer van onze Koning!!!

Reserveren voor de concerten kan via Remco’s website www.remcohakkert.nl. Ook vind je op deze site de locale voorverkoopadressen.

This is my story, this is my song, praising my Savior all the day long…Dit is mijn verhaal, dit is mijn lied, prijzend mijn Redder de hele dag lang…

REMCO HAKKERT IN CONCERT
CENTRE GOSPEL CHOIR & BAND

5 maart 2011
RHOON
DORPSKERK
Info/reserveren: 0610307141

19 maart 2011
LEEUWARDEN
DE MORGENSTER
Info/reserveren: 0610307141

2 april 2011
WOERDEN
MARANATHAKERK
Info/reserveren: 0622805329

14 mei 2011
WIERDEN
DORPSKERK
Info/reserveren: 0630622315

28 mei 2011
ELBURG
OOSTERKERK
Info/reserveren: 0610378710

Kaarten voorverkoop: € 12,50
Aan de zaal: € 15,-
Zaal open: 19.15 uur
Aanvang concert: 20.00 uur

Kaarten kunnen worden gereserveerd via Remco’s website www.remcohakkert.nl. Ook zullen de komende weken voorverkoopadressen op de website geplaatst worden.

THIS IS MY STORY
Op. 12:11…En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en het woord van hun getuigenis…

We staan in de OVERWINNING door het bloed van het Lam. Dat is waarvan Remco samen met zijn Centre Gospel Choir & band door middel van zijn lied tijdens de concerten getuigt. Daarnaast geeft deze tekst uit Openbaring 12:11 een opdracht aan ons mee te getuigen van Gods aanwezigheid in ons leven, dwars door de hoogten en diepten heen. God is aanwezig in ons leven, elke dag opnieuw. Maar we moeten het wel willen zien! Een prachtig getuigenis deelde een Molukse vrouw die we hadden uitgenodigd voor ons concert in Hoogeveen, ter bemoediging vanwege het feit dat hun kerk in de week daarvoor was afgebrand. Dwars door haar diepe verdriet kon zij toch Gods aanwezigheid ervaren en aangeven in deze verdrietige gebeurtenis waar God aanwezig was.

“Lieve mensen,

Nogmaals ontzettend bedankt voor deze fijne avond vol bemoediging, kracht en liefde.

Toen ik op het podium stond, wilde ik nog zo veel meer vertellen, maar ik was ontzettend moe en moest zo m’n best doen om mijn emoties in bedwang te houden. Het was een hele emotionele en vermoeiende week waarin wij werden opgeschrikt door het vreselijke nieuws dat ons kerkgebouw in vlammen is opgegaan. Dit gebeuren heeft ons allen diep geraakt. Maar ik wilde jullie nog wel vertellen dat God goed is en dat hij over zijn eigendommen waakt. Dat klinkt raar na zo’n week, maar ik zal vertellen waarom:
1. De brand is uitgebroken in de consistorie. Deze is gesitueerd tussen de kerkzaal en een vergaderzaal. De vlammen zijn overgewaaid naar de vergaderzaal en niet naar de kerkzaal!!!
2. In de consistorie lagen de 2 koffers met daarin de bekers en de schalen voor het heilige avondmaal dat gisteravond om 18.00 uur heeft plaatsgevonden. Deze lagen dus het dichtst bij de brandhaard, maar de brandweer heeft deze nog tijdig kunnen redden!!
3. In de vergaderzaal aan de andere kant van de muur waar de brandhaard was, stond een aantal, nog niet lang geleden gedoneerde dossierkasten met alle, waaronder ook zelf gearrangeerde, liederen van het zangkoor (die nog niet waren ingescand). Ook deze liederen zijn bewaard gebleven!
4. In het voorjaar is de boom naast en achter de vergaderzaal verwijderd, zodoende was er ruimte voor de brandweer om goed hun werk te kunnen doen.
...THIS IS MY STORY: God is goed en waakt over zijn schapen.
Moge de Heer jullie zegenen. De avond was voor mij als een warme deken en zo vermoeid als ik binnenkwam, zo gesterkt en vervuld van Zijn goedheid ging ik weer naar buiten.
Als God voor ons is, wij kan er dan tegen ons zijn!”

Ondanks deze ingrijpende gebeurtenis is het glas van deze mevrouw halfvol in plaats van half leeg en kan zij alleen maar getuigen; GOD IS GROOT!

God gaat voor ons uit ook in 2011! We roepen je op samen met ons de lofzang en het getuigenis gaande te houden!!! We hebben elkaar nodig!!! Tot eer van onze Koning!!!

This is my story, this is my song, praising my Savior all the day long…Dit is mijn verhaal, dit is mijn lied, prijzend mijn Redder de hele dag lang

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact