Countrymuziek terug bij Odrie

Vanaf vrijdag 7 januari aanstaande, valt er op muzikaal gebied weer te genieten van country & western muziek bij de lokale omroep Odrie. Tussen 21.00 en 23.00 uur zal het programma “Countrytrack” te beluisteren zijn.
Na veel vragen van luisteraars waarom er geen specifiek country muziekprogramma meer word uitgezonden, zijn wij op zoek gegaan naar een goede programmaformule waarin elke vorm van country aan bod komt. Odrie is de samenwerking aangegaan met Stichting Countrytrack. Deze stichting is opgericht in juli 1991. Sinds die tijd maakt het bestuur van de Stichting Countrytrack radioprogramma’s voor diverse lokale omroepen in Nederland waaronder dus nu ook Odrie.

“CountryTrack”  is een programma van 2 uur, waarin de country liefhebber op de hoogte gehouden wordt van alle ins en outs op countrygebied. Naast de moderne en traditionele country zijn de vaste items in het programma:
•      Regelmatig de Nederlandse Country Top 15 en de Amerikaanse Billboard lijst
•      Regelmatig kan de Stichting Countrytrack beschikken over opnamen van live-optredens van nationale- en internationale country artiesten.
•      Verzoekplaten kunnen ook. De luisteraar stuurt zijn verzoek naar de omroep die dit dan weer naar ons doorstuurt. (De luisteraar moet dan wel de verzoekplaat twee weken voor de gewenste datum aanvragen.)  Maar direct aanvragen kan ook per e-mail
verzoek@hetnet.nl of de website www.countrytrack.nl www.countrytrack.nl
Dhr. Jac Oerlemans, presentator en tevens voorzitter van Stichting Countrytrack, heeft veel ervaring opgedaan bij de publieke omroep. Hij verricht(te), op freelance basis, verschillende taken bij KRO radio zoals productie, regie, en studiopresentatie. Daarnaast heeft hij vele malen meegewerkt als producer aan liveregistraties van onder andere: Take Roots in Assen, Blue Highway festival Utrecht, Floralia Country Festival Oosterhout, Dutch Country Music Awards Gala, Festival Mundial en diverse andere live-optredens.
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact