Oudejaarsclubs live bij Odrie aan tafel

Op de avond van de 1e januari stroomde cafe De Vosseheer in Donkerbroek gezellig vol met alle oudejaarsploegen uit Ooststellingwerf en Zorgvlied. Een traditie die per toerbeurt op  initiatief van oudejaarsploegen al jaren achtereen wordt gehouden en als een soort feestelijke afsluiting van het oudejaarsgebeuren wordt gezien.
De lokale omroep Odrie speelt daar maar wat graag op in en komt zo al veertien jaar over de vloer bij de oudejaarsploegen, activiteitencommissie en jeugdorganisatie’s die elk jaar maar weer er voor zorgen dat oud en nieuw in hun dorpen echt wat betekent. Dit keer was Odrie van zes tot acht op initiatief van de Nachtdravers live in Donkerbroek.

Voorafgaand aan het gezellig samenzijn kwamen de vertegenwoordigers van de acht clubs “heet van de naald” bij Odrie aan tafel hun verhaal vertellen over wat zij op oudejaarsdag in hun dorp hadden georganiseerd en waarmee zij eventueel in de nacht van oud op nieuw bij het dorpspubliek op de proppen kwamen.
Sommige oudejaarsploegen lieten de kans niet voorbij gaan om bij hun stunts of acties nog even serieus te benadrukken en uit te leggen waar de actie’s op gericht waren. Het viel dit keer op dat de jeugd vooral pleitte voor meer woningen in de kleine dorpen.

 foto´s Koert Donker.
zie ook van Wessel Bruggink :
http://www.youtube.com/watch?v=Y7eG8fzuTQM 
zie ook :
www.donkerbroek.nl

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact