Oudejaarsploegen dit jaar op nieuwjaarsdag in Donkerbroek
De oudejaarsclubs en activiteitencommissies die zich met oud en nieuw bezighouden met tal van activiteiten en tradities in de desbetreffende dorpen is allang geen onbekendheid meer in vooral Ooststellingwerf en de directe omgeving. Even traditioneel als hun activiteiten is de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst op 1 januari met de lokale omroep Odrie een bekend fenomeen geworden. Elkaar op informele en geheel andere wijze ontmoeten, nieuwjaarswensen uit wisselen, maar vooral met elkaar het nieuwe jaar goed inluiden. Dat is al jaren achtereen de gedachten achter de feestelijke gelegenheid op de eerste dag van het nieuwe jaar.


Dit jaar komen zo voor de 22e achtereenvolgende op dinsdagavond 1 januari,  een tiental oudejaarsclubs en activiteitencommissies uit Ooststellingwerf en de directe omgeving  op uitnodiging van de lokale omroep Odrie bij elkaar. Voor de organisatie van zo’n  nieuwjaarsbijeenkomst slaan de lokale omroep en de desbetreffende oudejaarsploeg, in dit geval de oudejaarsploeg De Nachtdravers uit Donkerbroek de handen ineen. De bijeenkomst van dit jaar wordt in “café Donkerbroek” gehouden. De lokale omroep is die avond van 18.00 tot 21.00 uur rechtstreeks aanwezig om verslag te doen van alles wat de desbetreffende clubs en activiteitencommissies op oudejaarsdag voor de dorpen hebben georganiseerd. En de leuke gesprekken aan tafel bij Odrie zijn altijd geanimeerd. De luisteraars zijn gelijk op de hoogte wat er in de dagen voorafgaand in de desbetreffende dorpen afspeelde en welke stunts er werden gepresenteerd.
Na de uitzending, die om 21.00 uur is afgelopen, zorgen de Nachtdravers in het café voor een muzikale en sfeervolle eerste januariavond.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact