SPORT OP ZONDAG
Op 16 september 2018 starten we weer met ons wekelijkse sportprogramma.
In de zomermaanden ligt het programma even stil, niet omdat er geen sport is, maar vooral om de vrijwillege medewerkers ook even rust te geven.
Na de droge zomer hebben de velden het moeilijk. Als er nu op gespeeld wordt, gaat de graszode waarschijnlijk kapot. Daarom wachten we nog tot de 16e september.
Dan gaan we weer beginnen met de vaste items. Natuurlijk zijn daar de live-verslagen van de voetbalclubs uit de buurt. De competitie is nog niet begonnen, maar de trainers zijn al wel begonnen met het vorm geven van hun eerste selectie. De KNVB-bekerwedstrijden zijn daar ideaal voor. Ook de korfballers gaan in het weekend van de 16e september weer beginnen. Daar hebben we natuurlijk ook aandacht voor. En wat dacht u van paardensport op het Victoriapark met Bertus Fledderus en inlineskaten met Henk Hagendoorn, of Roelof Hooijsma over minigolf. Bovenstaande sporten komen aan bod, maar Ooststellingwerfse sporters zijn divers wat hun sport betreft. We hebben wisselend aan dacht voor sporten als wielrenne, volleybal, badmintin, duurlopen, biljarten, schaatsen, survival, enz.En natuurlijk hebben we om half vijf weer onze eigen weerman Wim Oosterloo van meteo Bosweer in Appelscha. Hij is deskundig en heeft een vooruitziende blik t.a.v. het weer.
Odrie kan weer een beroep doen op de vaste verslaggevers, technici en presentatoren. Dat is mooi, dat is prachtig, maar toch zou het goed zijn omwat meer vrijwilligers te hebben bij Sport op Zondag.
Het middagprograama is van twee tot 5 uur. Het is afwisselend, het is gezellig onderling, er wordt altijd even nagekletst, je krijgt veel contacten met sporters en natuurlijk wordt er door de mannen “achter de knoppen” leuke muziek gedraaid.
ODRIE SPORT: leuk om naar te luisteren, leuk om mee te doen.
Tot 16 september[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Beste Sport liefhebber,
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact