Recept Maart
Voor 4 personen

400-500 gram verse pasta
125 ml slagroom ( ongezoet)
1 biologische citroen
150 gram Parmigiano Reggiano vers geraspt

Kook de pasta in ruim water met 10 gram zout.
Verwarm  in een pan zachtjes de room met een snufje zout. Inkoken hoeft niet.
Was de citroen en rasp wat van de schil heel dun boven de roompan.
Alleen het geel gebruiken van de citroen. Voeg wat gemalen peper toe.
Giet de pasta af, meng met de citroenroom en serveer met de geraspte Parmigiano en op smaak gebrachte rucola sla.

Met vriendelijke en culinaire groet, Imke Gerritsen

Culivents
www.puurculivents.nl
info@puurculivents.nl



[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Afspelen met Windows 10
Pasteitjes de Santa Clara
BELANGRIJK!!!!
Biocentrum bij Odrie
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact