SCHOOLRADIO 2.0
De lokale omroep Odrie biedt scholen de mogelijkheid om met groep 7 een informatief radioprogramma te maken. De kinderen regelen veel zaken zelf. In de klas wordt gecheckt waar de talenten liggen en daarna worden de taken verdeeld. Er zijn kinderen verantwoordelijk voor de muziek, de catering, de regie, de presentatie en ook moeten interviews worden voorbereid. Hierbij worden de kinderen ondersteund door vrijwilligers van Odrie.
Er zijn een viertal scholen die zich hebben aangemeld. De basisschool uit Elsloo heeft al een uitzending gehad. Basisschool "De Akker"uit Oosterwolde is de tweede school. De opnames zijn gemaakt en de uitzending is op zaterdagochtend 1 december. Van 9 tot 10 uur is er non-stop muziek, uitgezocht door de ouders. Vanaf 10 uur wordt Schoolradio 2.0 uitgezonden. Dat is een programma geworden met veel interviews, leuke moppen, mooie muziek, een geluidenspel en ........ De uitzending duurt tot 12 uur.
In januari is de basisschool uit Waskemeer aan de beurt en in februari krijgt "De Toekan"uit Oosterwolde de kans om een uitzending te maken.
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Recept november
Brasserieuitzendingen “Muziek met Trox” op herhaling!
Biocentrum bij Odrie
Afspelen met Windows 10
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact