Busvervoer in programma Huus en Hiem
Na het personen vervoer per tram kwam pas na de tweede Wereldoorlog het passagiersvervoer per autobus goed op gang.  In deze streek werd het dat vervoer per bus overgelaten aan de busondernemingen NTM (Nederlandse Tramweg Maatschappij) en de ESA ( Elema Stollinga Autobusdiensten). In het Huus en Hiem programma van de lokale omroep Odrie van komende zondagmorgen 29 oktober praat Hans Koopmans met de buschauffeurs Kees Donkerbroek, Klaas Boersma en Tinus Eisen. Alle drie oud-chauffeurs, die in begin jaren zestig bij de NTM in dienst kwamen. Alle drie chauffeurs kunnen bogen op een lange carrier bij de NTM  Zij praten net als de andere betrokkenen bij de NTM vanuit Oosterwolde nog altijd over de gezelligste NTM-familie.
In deze uitzending, die in april 2013 ook werd uitgezonden, zorgen de drie bekende chauffeurs dat hun herinneringen uit de tijd bij de NTM  smakelijke gespreksstof oplevert.
Huus en Hiem is er op de zondagmorgen vanaf 11.00 uur en op vrijdagmiddag van 16.00 uur op de lokale omroep Odrie.[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact