Leerlingen K.J.Dijkstraschool maken drie uur uitzending bij Odrie                    
Zaterdag 11 november van 9.00 tot 12.00 uur
Leerlingen van groep 7 en 8 van de meester K.J.Dijkstraschool in Elsloo gaan binnenkort een radio-uitzending verzorgen bij de lokale omroep Odrie. In samenspraak met een team van Odrie is men al druk bezig met de voorbereidingen. De opname is om maandag 6 november. Het programma wordt op zaterdag 11 november uitgezonden. Van 9.00 tot 10.00 uur kan men dan luisteren naar de favo-riete liedjes van de ouders van de leerlingen. Daarna volgt van 10.00 tot 12.00 uur een uitzending ge-maakt door de leerlingen. Daarin kan de luisteraar natuurlijk ook leuke liedjes maar ook moppen, spannende interviews en verschillende thema’s verwachten.
De drie uur durende uitzending is op Odrie te beluisteren op de ether 106.9 FM of via de kabel 104.1 FM of natuurlijk via deze site

** Naast deze schooluitzending komen dit winterseizoen ook cbs De Akker,      obs de Toekan en cbs De Paadwizer bij Odrie in actie om zelf een twee uur durende uitzending te maken. De uitzenddata zijn op de volgende zaterdagen: 11 november, 2 december, 3 februari en 24 februari.
[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact