Alle oudejaarsploegen uit de regio verhalen bij Odrie
dit keer op 1 januari vanuit ’t Anker in Elsloo

De jaarlijkse- en zo langzamerhand niet meer weg te denken uitzending met de oudejaarsclubs in Ooststellingwerf en omgeving wordt op 1 januari a.s.in Elsloo gehouden. Dit keer is de lokale omroep Odrie op uitnodiging van de vereniging “de Vesuviusclub ” te gast in café ’t Anker.
De uitzending is echter een uur langer dan te doen gebruikelijk, omdat dit keer naast de oudejaarsploeg Tied Zat uit Zorgvlied, die al jaren aansluit, dit jaar voor het eerst ook de Oudejaarsploeg Boyl en De Olde Togers in Oosterstreek acte presente zullen geven.
Daarmee krijgt de sfeervolle avondafsluiting op de eerste januari voor alle oudejaarsploegen in de zuidoosthoek van Friesland nog meer cachet, als ze elkaar bij Odrie gezamenlijk treffen. Van 18.00 tot 21.00 uur zal het vaste presentatiekoppel Marry de Vos en Hendrik Betten met ondersteuning van de heren technici van Odrie in die drie uur de oudejaarsclubs aan de tand voelen als het gaat om de activiteiten en stunts die zij zo rond de jaarwisseling in hun dorp hebben ondernomen.
In een geweldige sfeer die er ieder jaar heerst, wordt ook er telkenjare weer naar deze “heet van de naald”-verhalen uitgekeken. 
Het is voor de twintigste achtereenvolgende keer dat de uitzending in samenwerking met de oudejaarsclubs plaatsvindt op de eerste januari.

De uitzending op 1 januari is van 18.00 tot 21.00 uur en live bij te wonen en te beluisteren op 106.90 FM in de ether, 104.10 FM op de kabel of op stream via de Odrie-website.


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact