Piratenprogramma Odrie nu op zaterdagavond
De zeven radiopiraten van weleer, die sinds twee maanden bij de lokale omroep Odrie op de zondagavond het succesvolle radioprogramma “Een echte piraat draait vanaf de plaat” met Nederlandstalige muziek uit de jaren 60 tot 80 van de vorige eeuw, maken hebben bij de omroep de mogelijkheid gekregen om niet op zondagavond, maar op zaterdagavond het programma de ether in te sturen. En het aantal lokale zenduren wordt, vanwege het dicht beluisterde programma, met een uur uitgebreid.
Vanaf zaterdag 3 december zijn de zeven radiopiraten in het vervolg bij Odrie te beluisteren vanaf 19.00 uur. Het programma met een babbel en tal van Nederlandse singels, de klassiekers van vroeger, duurt dan tot 22.00 uur.  De luisteraars hebben het programma gevonden de afgelopen maanden weten het te waarderen. Zij kunnen tijdens de uitzenduren ook verzoekplaatjes aanvragen, net zo als vroeger! 
Dat kan via de mail  piraten@omroepodrie.nl, via  telefoon  0516- 520770 (alleen tijdens de uitzending) of via de facebookpagina   Piratenteam Radio Odrie. De lokale omroep Odrie is te beluisteren  op 106.9 FM in de ether en 104.1 FM op de kabel .Ook via de livestream kan men de programma’s beluisteren.


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact