ODRIE HEEFT WEER EEN EIGEN GLAZENHUIS
De lokale omroep Odrie is  momenteel druk in de weer een de derde editie van het Glazen Huis op het plein aan de Trambaan in Oosterwolde te organiseren. Odrie steunt met dit initiatief opnieuw 3FM Serious Request, een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis.
Met als slagzin “HELP ONS HELPEN”  laten drie Odrie-j’s zich vrijdag 16 december om 15.00 uur opsluiten. Dat zijn dit jaar Anna Span, Sipko Hoogsteen en Dunja Gaasendam. Twee dagen later, zondagmiddag 18 december om 15.00 uur worden ze weer bevrijd. In de tussentijd proberen zij zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De lokale omroep rekent er op dat iedereen weer mee gaat doen om het Glazen Huis, dat op het Trambaan komt te staan, weer tot een succes  maken.
Dit ter ondersteuning van de landelijke actie 3FM Serious Request in Breda en vraagt men dit jaar aandacht voor longontsteking, een stille ramp die iedere 35 seconden een kind het leven kost, 900.000 kinderen per jaar. Vaak zijn dat kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.


Wie plannen heeft om geld in te zamelen voor Serious Request kan het Odrie ter plekke  laten weten en het opgehaalde geld natuurlijk brengen in de brievenbus van het Glazen Huis.
Op vrijdag, zaterdag en zondag verzorgt de lokale omroep Odrie non-stop 48 uur live-radio uitzending ten bate van het goede doel. Tijdens de 48 uur wordt er de favoriete muziek gedraaid, zijn er interviews, maar is er op het bij het Glazen Huis staande podium voortdurend wat te doen met vooral live-muziekoptredens van lokale artiesten en goede acties. Op zondagmiddag drie uur worden de drie vrijwilligers van Odrie weer uit de tijdelijk opgebouwde studio bevrijd en wordt het voorlopige bijeengebrachte bedrag bekend gemaakt. Ook dit keer zijn er weer tal van bedrijven uit de gemeente en de regio die dit jaarlijks terugkerende spektakel mogelijk maken middels sponsoring.
Het Odrie Glazenhuis Oosterwolde is te volgen via Facebook: Glazenhuis Oosterwolde en via internet op ‘kominactie.3fm.nl/odrie-glazenhuis-oosterwolde’.

Internet: kominactie.3fm.nl
E-mail: glazenhuis@omroepodrie.nl
Facebook: Glazenhuis Oosterwolde
Twitter: @Omroep_Odrie #GHO16

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
“Sport op zondag” in de zomerstop
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact