ODRIE GLAZENHUIS OOSTERWOLDE KRIJGT 3 DJ’S.
Terwijl er voor 3FM dit jaar maar 2 DJ’s in het 3FM Serious Request Glazen Huis in Breda gaan zitten houdt Odrie het voor hun Glazenhuis Oosterwolde op de vertrouwde 3 ODrie-J’s.
Vrijdagavond 25 november maakte de lokale omroep bekend wie er dit jaar het huis gaan bewonen. Dat gebeurde tijdens de drukbezochte Warme Winteravond Kerstshow bij GroenGoed Menken in Haule. Hans Menken is de sponsor van het Glazenhuis waarin de Odrie-J’s van 16 tot en met 18 december zullen verblijven.
Het Odrie Glazenhuis Oosterwolde 2016 zal worden gepresenteerd door Anna Span, Sipko Hoogsteen en Dûnja Gaassendam.
Anna kennen we van het vrijdagavondprogramma ‘Aan tafel met’ waar ze driewekelijks artiesten ontvangt die live optreden. Dit wordt haar derde jaar in het Odrie Glazenhuis. Dûnja doet voor de tweede keer mee. Zij presenteerde tot begin dit jaar de ‘Wat te Doenja Show’ op de zaterdagavond maar moest hier mee stoppen toen ze verhuisde naar de Randstad. Dûnja zegt dat ze voor het Glazenhuis toch graag weer terug komt.


Vorig jaar werden de dames nog bijgestaan door de uit Donkerbroek afkomstige sportverslaggever Koert Donker. Zijn plaats wordt nu ingenomen door Sipko Hoogsteen. Voor Sipko is dit de vierde editie van Serious Request. Hij is er al bij vanaf de eerste Odrie Serious Request uitzending in 2013. Toen vanuit de Steegdenhal in Appelscha. De afgelopen twee jaren verzorgde hij de techniek en de muziek. Iedere zaterdag van 12 tot 2 is hij te beluisteren met het programma ‘De Tijdmachine’.
Odrie steunt 3FM Serious Request. Dit jaar wordt aandacht gevraagd voor longontsteking, een stille ramp die iedere 35 seconden een kind het leven kost, 900.000 kinderen per jaar. Vaak zijn dat kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.
Odrie Glazenhuis Oosterwolde is te volgen via Facebook: Odrie Glazenhuis Oosterwolde en via internet op ‘kominactie.3fm.nl’.
Foto: KDJ Fotografie

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact