Nieuw radioprogramma bij Odrie
Vanaf 30 oktober, op zondagavond om even over zeven, kunt u op de lokale omroep Odrie luisteren naar een nieuw programma over spiritualiteit en levenskunst.
Het programma gaat “Op ’t Leven! Heten”, als een toast op het leven.

“We hadden echt zin om iets aan zingeving, positiviteit en ware levenskunst te verpakken in de vorm van een wekelijks radioprogramma”, zegt presentatrice Anita Geugien. Anita is in het dagelijks leven spiritueel leerkracht en therapeut en heeft een eigen centrum in Appelscha, genaamd Lichtfontein.
Radio maken is één van haar passies en vergezeld door een vaste technicus, in de persoon van haar man Berend Jansen gaat zij “Op ’t Leven!” invulling geven.

“Het wordt een positief programma, met fijne of juist bijzondere muziek en onderwerpen die je in contact brengen met de magie en de schoonheid van het leven. Meestal zullen we live uitzenden, maar soms (als ik in het land aan het werk ben) nemen we de uitzending van te voren op. Het lijkt ons ook leuk om met enige regelmaat gasten uit te nodigen die over hun passie willen vertellen of andere inspirerende verhalen hebben, uiteraard passend in het thema van de uitzending”, aldus Geugien.

De eerste uitzending op 30 oktober is niet lukraak gekozen. Het valt rond de tijd van Halloween of Samhein, het Keltische begin van het nieuwe jaar. Ook het begin van de donkere tijd en dus het moment om naar de radio te luisteren. Anita verwacht dat zondagavond, ten tijde van “Studio Sport” een goed moment voor dit type uitzending zal zijn. Afstand hoeft ook geen belemmering te zijn, want dit unieke themaprogramma valt tevens online te beluisteren. Mocht je het hebben gemist, dan kun je het op de site van Omroep Odrie wel terug vinden.
Anders ook op de Lichtfontein Facebookpagina.[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact