DRIE RIO-GANGERS IN SPORT OP ZONDAG.
Op zondagmiddag 25 september ontvangt Odrie drie topsporters die meegedaan hebben aan de Olympische Spelen en de Paralympics.
Zwemster Marrit Steenbergen uit Oosterwolde, kwam in de finale 4 x 100 vrije slag uit, samen met Ranomi Kromowidjojo. Femke Heemskerk en Inge Dekker. Een andere zwemmer, Olivier van der Voort uit Elsloo, behaalde zilver op de 100 meter rugslag van de Paralympics. Tristan Bangma, uit Donkerbroek wist, samen met piloot Teun Mulder op de tandem bij het baanwielrennen goud te behalen.
Drie hele jonge topsporters die hun verhaal over RIO, over de voorbereidingen, over de prestaties,over Team.nl,  over andere sporters, maar vooral over zichzelf, zullen praten.naast deze sporters zal er aandacht zijn voor live-voetbal, de voorbereiding op het marathonschaatsen, de koersen op Wolvega, korfbal en natuurlijk de voetbaluitslagen om 16.45 uur.
Het wordt een mooie sportmiddag met mooie muziek en heel veel bijzondere belevenissen van de drie topsporters uit onze gemeente.[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact