TIJDELIJKE VERHUIZING ANTENNE.
De antenne van Odrie zat op de oude toren op de Bosberg in Appelscha.Omdat de torenvervangen wordt moest Odrie op zoek naar een tijdelijke oplossing. Dat is niet ideaal, maar het is niet anders. Zodra de nieuwe toren is geplaatst zal onze antenne veel hoger staan en dat zal de ontvangst in de ether zeker ten goede komen.
De antenne is op 9 maart verplaatst. Peter Cruiming, Henk Trox en Hans Koopmans waren om 8 uur in de ochtend al aanwezig. de zender moest ontmanteld worden en de antenne kreeg een nieuwe plaats. Mede dankzij de Jongens van Outdoor Appelscha, een hoogwerker en veel adviezen van toevallige passanten is het gelukt. ´s Middags kwam ook Jitze Hofstra nog ter ondersteuning. Het grove werk werd dit keer voor ons gedaan, maar de technische afwerkin kwam voor rekening van onze techneuten. (waarvoor onze hartelijke dank!!)Om vijf uur in de middag was de klus eindelijk geklaard en was Odrie weer te ontvangen in de ether.
In de gemeente is Odrie is ook te beluisteren via de Ziggo-kabel op 104.1  , en via het gele blokje rechtsboven op deze site. Op telefoon of tablet met de app TuneIn.

[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact