Oudejaarsploegen dit keer op 1 januari gezamenlijk in Oldeberkoop
Op uitnodiging van de oudejaarsvereniging “De Geitefok” in Oldeberkoop verzorgt de lokale omroep Odrie in samenwerking met de acht oudejaarsverenigingen en activiteitencommissies uit de regio op nieuwjaarsdag een rechtstreekse uitzending vanuit café De Bokke aan de Heerenveenseweg in Oldeberkoop.
Het is voor de 19e achtereenvolgende maal dat de oudejaarsploegen het initiatief van Odrie steunen en waarderen. Op nieuwjaarsdag worden op deze wijze gezamenlijke de oudejaarsdagactiviteiten sfeervol afgesloten.
In deze uitzending, die om 18.00 uur begint, worden alle ins- en aan de stamtafel door de vertegenwoordigers van de clubs uitvergroot en natuurlijk met anekdotes onthult.
De twee uur durende live-registratie van alles rondom hetgeen de betreffende clubs op oudejaarsdag en op de drempel van het nieuwe jaar in de dorpen organiseren komt dit keer
De uitzending op 1 januari is van 18.00 tot 20.00 uur en live bij te wonen en te beluisteren op 106.90 Mhz in de ether, 104.10 Mhz op de kabel of op stream via de Odrie-website.


[ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact