Oosterwoldse Marrit Steenbergen talent van het jaar

In een volle zaal met sporters, coaches en bestuurders die er toe doen is Marrit Steenbergen uit Oosterwolde vorige week dinsdagavond tijdens het prestigieuze NOS/NSF sportgala in de schijnwerpers gezet. Ze kreeg de meeste stemmen van de aanwezige sporters in de RAI. Steenbergen is de opvolger van formule 1-coureur Max Verstappen. Andere genomineerden waren ijshockeyer Daniël Sprong en judoka Frank de Wit.
In de Amsterdamse RAI liep het 15-jarige zwemtalent eerder de avond niets vermoedend nog over de rode loper het congrescentrum binnen om twee uur later, totaal verrast de Yong Talent Award in ontvangst te nemen. Met deze trofee op zak wist de Oosterwoldse weer een nieuw hoogtepunt in haar zwemloopbaan bijschrijven.
Na al een paar jaar de successen aaneen te rijgen en in het afgelopen jaar 2015 helemaal door te breken wist Steenbergen onlangs o.a. zes medailles (1 keer goud en 5 zilver) in Bakoe tijdens de Europese Spelen te behalen. Daarnaast kwamen de prestaties met de Nederlandse estafetteploeg 4x50 meter estafette vrije slag en de bronzenplak op de 100 meter wisselslag op de Europese kampioenschappen kortebaan in het Israëlische Netanya.
De sportredactie feliciteert Marrit met het behalen van dit succes![ terug ]
 

Extra
Reacties
Vergaderschema gemeente
Sponsors
 
Nieuws
Luisteren
Muziekavond “Piratenteam van Odrie” krijgt een vervolg
aanbieden scootmobiel
LOKALE OMROEPEN CENTRAAL EN ODRIE GAAN PER 1 APRIL NAUW SAMENWERKEN
Vacatures
Shanty cafe, POPPodium
 

Naar boven - Contact